Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0322051 - MBÚ 2009 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Havlíček, Vladimír - Kobliha, Václav - Ševčík, Karel - Novák, Petr - Pól, Jaroslav - Vidová, Veronika
    Laboratorní zařízení pro skenování povrchů hmotnostní spektrometrií.
    [Laboratory device for surface scanning by mass spectrometry.]
    Interní kód: FVZ/MBU/MS-Surface01 ; 2008
    Technické parametry: Stroj se sedmi elektromotory, krok 5 um
    Ekonomické parametry: Zařízení inovativně zobrazuje neživé i živé povrchy
    Grant CEP: GA MŠMT LC07017
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: ambient mass spectrometry * surface analysis
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0170414
     
     
  2. 2.
    0322050 - MBÚ 2009 RIV CZ eng L - Prototyp, funkční vzorek
    Strohalm, Martin - Havlíček, Vladimír - Novák, Petr - Man, Petr - Pompach, Petr - Kavan, Daniel - Lemr, Karel
    Program NovaQ.
    [Program NovaQ.]
    Interní kód: FVZ/MBU/MS-Quantitation01 ; 2008
    Technické parametry: Program pracuje na platformě Windows XP (Microsoft Corporation) a MacOS
    Ekonomické parametry: Program poskytuje přesnější kvantitativní stanovení bílkovin
    Grant CEP: GA MŠMT LC07017
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: mass spectrometry * protein quantitation * workflow
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0170413
     
     
  3. 3.
    0045539 - MBÚ 2006 RIV SIGLE CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Tlaskalová, Helena - Tučková, Ludmila - Bezouška, Karel - Rossmann, Pavel - Vannucci, Luca - Sánchez, Daniel - Palová-Jelínková, Lenka - Kverka, Miloslav - Frolová, Lenka - Šebo, Peter - Havlíček, Vladimír
    Nové imunologické soupravy pro diagnostiku a prevenci celiakie a jejích závažných komplikací.
    [New immunological assays for diagnostics and prevention of celiac disease and its complications.]
    Interní kód: kat. č. 3717 ; 2005
    Technické parametry: nejsou
    Ekonomické parametry: nejsou
    Grant CEP: GA AV ČR IBS5020203
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: celiac * antigliadin * immunological assays
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0138030
     
     
  4. 4.
    0045521 - MBÚ 2006 RIV SIGLE CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Tlaskalová, Helena - Tučková, Ludmila - Bezouška, Karel - Rossmann, Pavel - Vannucci, Luca - Sánchez, Daniel - Palová-Jelínková, Lenka - Kverka, Miloslav - Frolová, Lenka - Šebo, Peter - Havlíček, Vladimír
    Nové imunologické soupravy pro diagnostiku a prevenci celiakie a jejích závažných komplikací.
    [New immunological assays for diagnostics and prevention of celiac disease and its complications.]
    Interní kód: kat. č.3384 ; 2005
    Technické parametry: nejsou
    Ekonomické parametry: nejsou
    Grant CEP: GA AV ČR IBS5020203
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: immunological assays * antigliadin * celiac
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0138016
     
     
  5. 5.
    0045515 - MBÚ 2006 RIV SIGLE CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Tlaskalová, Helena - Tučková, Ludmila - Bezouška, Karel - Rossmann, Pavel - Vannucci, Luca - Sánchez, Daniel - Palová-Jelínková, Lenka - Kverka, Miloslav - Frolová, Lenka - Šebo, Peter - Havlíček, Vladimír
    Nové imunologické soupravy pro diagnostiku a prevenci celiakie a jejích závažných komplikací.
    [New immunological assays for diagnostics and prevention of celiac disease and its complications.]
    Interní kód: kat. č. 3383 ; 2005
    Technické parametry: nejsou
    Ekonomické parametry: nejsou
    Grant CEP: GA AV ČR IBS5020203
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: celiac * gliadin * immunological assays
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0138011
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.