Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0142170 - FGU-C 20010224 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Galvez, T. - Duthey, B. - Kniazeff, J. - Blahoš, Jaroslav - Rovelli, G. - Bettler, B. - Prézeau, L. - Pin, J. P.
    Allosteric interactions between GB1 and GB2 subunits are required for optimal GABA(B) receptor function.
    EMBO Journal. Roč. 20, č. 9 (2001), s. 2152-2159. ISSN 0261-4189. E-ISSN 1460-2075
    Grant ostatní: INSERM/CNRS(FR) The program Molécules et Cibles Thérapeutiques
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5011922
    Klíčová slova: baclofen * dimerization * GPCRs
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 12.450, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0039879
     
     
  2. 2.
    0142158 - FGU-C 20010211 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Blahoš, Jaroslav - Fischer, T. - Brabet, I. - Stauffer, D. - Rovelli, G. - Bockaert, J. - Pin, J. P.
    A novel site on the G alfa-protein that recognizes heptahelical receptors.
    Journal of Biological Chemistry. Roč. 276, č. 5 (2001), s. 3262-3269. ISSN 0021-9258. E-ISSN 1083-351X
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5011922
    Klíčová slova: G alpha protein
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 7.258, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0039867
     
     
  3. 3.
    0142086 - FGU-C 20010130 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Galvez, T. - Prézeau, L. - Milioti, G. - Franěk, M. - Joly, C. - Froestl, W. - Bettler, B. - Bertrand, H. O. - Blahoš, Jaroslav - Pin, J. P.
    Mapping the agoinst-binding site of GABA B type l subunitsheds light on the activation process of GABA B receptors.
    Journal of Biological Chemistry. Roč. 275, č. 52 (2000), s. 41166-41174. ISSN 0021-9258. E-ISSN 1083-351X
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5011922
    Kód oboru RIV: ED - Fyziologie
    Impakt faktor: 7.368, rok: 2000
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0039795
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.