Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0502008 - ÚMCH 2020 RIV CH eng M - Část monografie knihy
    Tishchenko, Galina - Morganti, P. - Stoller, M. - Kelnar, Ivan - Mikešová, Jana - Kovářová, Jana - Hašek, Jindřich - Kužel, R. - Netopilík, Miloš - Kaprálková, Ludmila - Špírková, Milena - Pavlova, Ewa - Chánová, Eliška - Brožová, Libuše - Pekárek, Michal - Kobera, Libor - Sedláková, Zdeňka - Kubies, Dana
    Chitin nanofibrils-chitosan composite films: characterization and properties.
    Bionanotechnology to save the environment. Plant and fishery's biomass as alternative to petrol. Basel: MDPI, 2019 - (Morganti, P.), s. 191-226. ISBN 978-3-03842-693-6
    GRANT EU: European Commission(XE) 315233 - N-CHITOPACK
    Institucionální podpora: RVO:61389013 ; RVO:86652036
    Klíčová slova: biodegradable nanocomposite films * mixtures of chitosan with chitin nanofibers * properties of biodegradable films
    Obor OECD: Polymer science; Biochemical research methods (BTO-N)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0305390
     
     
  2. 2.
    0187767 - UMCH-V 990282 CZ cze M - Část monografie knihy
    Kovářová, Jana
    Odolnost plastů vůči degradaci a stárnutí.
    [Resistance of plastics to degradation and ageing.]
    Termoplasty v praxi. Vol. 3/24. Praha: Verlag Dashöfer, 1999 - (Sova, M.; Krebs, J.), s. 1-14
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0083809
     
     
  3. 3.
    0079840 - ÚMCH 2007 RIV CA eng M - Část monografie knihy
    Kovářová, Jana
    The history of thermal analysis in the Czech Republic.
    [Historie termické analýzy v České republice.]
    40th Anniversary of ICTAC. Edmonton: International Confederation for Thermal Analysis and Calorimetry, 2006 - (de Kamp, S.), s. 40-42. ICTAC News
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: history of thermal analysis * ICTAC
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0144384
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.