Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0326945 - ÚIACH 2010 CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Hezinová, Věra - Svobodová, Ivona - Čarnecká, M. - Halienová, A. - Klepárník, Karel - Márová, I.
    Comprehensive and targeted proteomic analysis of red yeast Rhodotorula glutinis cultivated under normal and stressed condition.
    Studentská odborná konference Chemie a společnost. Brno: FCH VUT v Brně, 2009 - (Dzik, P.), s. 68-74. ISBN 978-80-214-3920-7.
    [Studentská odborná konference Chemie a společnost. Brno (CZ), 04.12.2008]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA400310506; GA AV ČR KAN400310651; GA AV ČR KJB400310709; GA ČR(CZ) GA203/06/1685; GA MŠMT LC06023; GA ČR GA203/08/1680
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: red yeast * quantum dots * stress
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0173868
     
     
  2. 2.
    0162491 - UIACH-O 20033051 CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Klepárník, Karel
    Význam kapilární elektroforézy pro řešení projektu 'Lidský genom'.
    [Importance of capillary electrophoresis in Human Genome Project.]
    FONS 2002. Sympozium klinické biochemie. Program a sborník. Pardubice, 2002, s. 85.
    [FONS 2002. Sympozium klinické biochemie. Pardubice (CZ), 22.09.2002-24.09.2002]
    Grant CEP: GA ČR GA303/00/0928; GA ČR GA203/00/0772
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: capillary electrophoresis * human genom * DNA
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059804
     
     
  3. 3.
    0162210 - UIACH-O 200018 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Doškař, J. - Pallová, P. - Pantůček, R. - Rosypal, S. - Růžičková, V. - Pantůčková, Pavla - Kailerová, J. - Klepárník, Karel - Malá, Zdeňka - Boček, Petr
    Příprava specifických sond pro detekci profágů seroskupin A,B a F v lyzogenních kmenech Staphylococcus Aureus.
    [Preparation of specific probes detecting prophages of serogroups A,B and F in lysogenic strains of Staphylococcus Aureus.]
    Biochemie a molekulární biologie na prahu nového tisíciletí. Brno: Vydavatelství MU, 2000, s. 47-48. ISBN 80-210-2266-3.
    [Pracovní setkání biochemiků a molekulárních biologů /4./ Biochemie a molekulární biologie na prahu nového tisíciletí. Brno (CZ), 03.02.2000-09.02.2000]
    Grant CEP: GA ČR GA301/97/1192
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059529
     
     
  4. 4.
    0021445 - ÚIACH 2006 CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Klepárník, Karel
    Miniaturizace ve spojení separačních technik a hmotnostní spektrometrie.
    [Miniaturization in separation techniques and mass spectrometry interface.]
    3. ročník Školy HPLC/MS. Sborník přednášek. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2005 - (Holčapek, M.; Kolářová, L.). ISBN 80-7194-785-7.
    [Škola HPLC/MS /3./. Doubice (CZ), 29.08.2005-02.09.2005]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA400310506; GA ČR GA203/03/0515
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: miniaturization * separation techniques interface * mass spectrometry interface
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0110423
     
     
  5. 5.
    0021443 - ÚIACH 2006 CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Klepárník, Karel
    Spojení elektromigračních technik a hmotnostní spektrometrie.
    [Electromigration techniques and mass spectrometry interface.]
    3. ročník Školy HPLC/MS. Sborník přednášek. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2005 - (Holčapek, M.; Kolářová, L.). ISBN 80-7194-785-7.
    [Škola HPLC/MS /3./. Doubice (CZ), 29.08.2005-02.09.2005]
    Grant CEP: GA AV ČR GA203/03/0515; GA AV ČR IAA400310506
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: electromigration techniques * mass spectrometry interface
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0110421
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.