Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0411228 - UTIA-B 20030215 DE eng V - Výzkumná zpráva
    Kočvara, Michal - Mielke, A. - Roubíček, Tomáš
    A Rate-Independent Approach to the Delamination Problem.
    Stuttgart: Universität Stuttgart, 2003. 24 s. Research Report, 2003/29.
    Grant CEP: GA ČR GA201/03/0934; GA AV ČR IAA1075005
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z1075907
    Klíčová slova: inelastic damage * variational inequality * numerical approximation
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0131314
     
     
  2. 2.
    0408500 - UTIA-B 920230 DB eng V - Výzkumná zpráva
    Roubíček, Tomáš
    Evolution of a Microstructure: A Convexified Model.
    München: Technische Universität, 1992. 29 s. 321.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0128604
     
     
  3. 3.
    0408499 - UTIA-B 920229 DB eng V - Výzkumná zpráva
    Roubíček, Tomáš
    Finite Element Approximation of a Microstructure Evolution.
    München: Technische Universität, 1992. 25 s. 376.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0128603
     
     
  4. 4.
    0408498 - UTIA-B 920228 DB eng V - Výzkumná zpráva
    Roubíček, Tomáš
    Optimality Conditions for Nonconvex Variational Problems Relaxed in Terms of Young Measures.
    München: Technische Universität, 1992. 25 s. 375.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0128602
     
     
  5. 5.
    0106419 - UTIA-B 20040231 US eng V - Výzkumná zpráva
    Kružík, Martin - Roubíček, Tomáš
    Mesoscopic Model of Microstructure Evolution in Shape Memory Alloys with Applications to NiMnGa.
    Minneapolis: IMA University of Minnesota, 2004. 30 s. Research Report, 2003.
    Grant CEP: GA AV ČR IAA1075402; GA ČR GA201/03/0934
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z1075907
    Klíčová slova: martensitic transformation * twinning * rate-independent dissipation
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0013600
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.