Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0360801 - MBÚ 2012 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Gabrovská, D. - Kocna, P. - Rysová, J. - Borovská, Dana - Tlaskalová-Hogenová, Helena
    Monitoring of daily gliadin intake in patients on gluten-free diets.
    Prague Medical Report. Roč. 112, č. 1 (2011), s. 5-17. ISSN 1214-6994
    Grant CEP: GA MZe 1B53002; GA AV ČR 1QS500200572; GA ČR GA310/07/0414; GA MŠMT 2B06155
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: Gliadin * Gluten-free diet
    Kód oboru RIV: EC - Imunologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0198267
     
     
  2. 2.
    0332030 - ÚIACH 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Dostálek, P. - Gabrovská, D. - Rysová, J. - Mena, M. C. - Hernando, A. - Méndez, E. - Chmelík, Josef - Šalplachta, Jiří
    Determination of gluten in glucose syrups.
    [Stanovení glutenu v glukózových sirupech.]
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: glucose syrup * gluten determination * celiac disease
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.423, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177387
     
     
  3. 3.
    0162408 - UIACH-O 20020060 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Gabrovská, D. - Rysová, J. - Šalplachta, Jiří - Řehulka, Pavel - Chmelík, Josef
    Využití metod HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách.
    [Exploitation of HPLC and MALDI-TOF MS for gluten determination in gluten-free stocks and food.]
    Chemické listy. Roč. 96, č. 6 (2002), s. 486-487. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
    [Sjezd chemických společností /54./. Brno, 30.06.2002-04.07.2002]
    Grant CEP: GA MZe QD1023
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: gluten * gluten-free * MALDI-TOF
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 0.336, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059723
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.