Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0390285 - ÚI 2013 RIV CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Kaňa, Radek - Matonoha, Ctirad - Papáček, Š. - Soukup, J.
    On estimation of diffusion coefficient based on spatio-temporal FRAP images: An inverse ill-posed problem.
    Programs and Algorithms of Numerical Matematics 16. Prague: Institute of Mathematics, Academy of Sciences of the Czech Republic, 2013 - (Chleboun, J.; Segeth, K.; Šístek, J.; Vejchodský, T.), s. 100-111. ISBN 978-80-85823-62-2.
    [Programy a algoritmy numerické matematiky /16./. Dolní Maxov (CZ), 03.06.2012-08.06.2012]
    Institucionální podpora: RVO:61388971 ; RVO:67985807
    Klíčová slova: FRAP * parameter estimation * diffusion coefficient * boundary value problem * optimization * regularization
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika; EE - Mikrobiologie, virologie (MBU-M)
    http://users.math.cas.cz/~panm/Panm16/proceedings_final/100_matonoha.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0219148
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    a0390285.pdf1531.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0376227 - ÚI 2013 CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Papáček, Š. - Kaňa, Radek - Matonoha, Ctirad
    Estimation of diffusivity of phycobilisomes on thylakoid membrane based on spatio-temporal FRAP images.
    Seminar on Numerical Analysis. Modelling and Simulation of Challenging Engineering Problems. Liberec: Technical University, 2012, s. 146-148. ISBN 978-80-7372-821-2.
    [SNA ’12. Seminar on Numerical Analysis. Liberec (CZ), 23.01.2012-27.01.2012]
    Grant CEP: GA MŠMT ED2.1.00/03.0110; GA ČR GP206/09/P094; GA ČR GA201/09/1957
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10300504; CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: FRAP technique * diffusion equation * boundary value problem
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0208688
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    a0376227.pdf0244.8 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.