Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0359842 - ÚOCHB 2012 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Cígler, Petr - Ledvina, Miroslav - Tvrdoňová, Monika - Řezáčová, V. - Nesládek, M. - Kratochvílová, Irena - Fendrych, František - Štursa, Jan - Kučka, Jan - Ráliš, Jan
    Fluorescent nanodiamonds: The new platform for construction of chemo- and biosensors.
    NANOCON 2010. 2nd International Conference. Olomouc: -, 2010, s. 188-190. ISBN 978-80-87294-19-2.
    [NANOCON 2010. International Conference /2./. Olomouc (CZ), 12.10.2010-14.10.2010]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506; CEZ:AV0Z10100520; CEZ:AV0Z10480505
    Klíčová slova: fluorescent nanodiamonds * synthetic nanodiamonds * biosensor
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0197547
     
     
  2. 2.
    0342773 - FZÚ 2011 RIV US eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kratochvílová, Irena - Taylor, A. - Kovalenko, Alexander - Fendrych, František - Řezáčová, V. - Petrák, Václav - Záliš, Stanislav - Šebera, Jakub - Nesládek, Miloš
    Fluorescent nanodiamonds: effect of surface termination.
    Diamond Electronics and Bioelectronics - Fundamentals to Applications III. Warrendale, PA: Materials Research Society, 2010 - (Bergonzo, P.; Butler, J.; Jackman, R.; Loh, K.; Nesladek, M.), 1203-J03-05 /5 s. MRS Symposium Proceedings, Vol. 1203. ISBN 978-1-60511-176-6.
    [MRS Fall Meeting 2009. Boston (US), 26.11.2009-02.12.2009]
    Grant CEP: GA ČR GA203/08/1594; GA AV ČR KAN401770651; GA MŠMT OC 137; GA AV ČR KAN200100801; GA AV ČR KAN100400702
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100520; CEZ:AV0Z40400503
    Klíčová slova: nanodiamonds * surface termination * fluorescence
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    http://www.mrs.org/s_mrs/sec_subscribe.asp?CID=24691&DID=291641&action=detail
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0185408
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.