Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0206593 - UPB-H 20033132 SIGLE CZ eng A - Abstrakt
    Šantrůčková, Hana - Bird, M. I.
    13C fractionation associated with heterotrophic metabolism in grassland soils.
    21. kongres Československé společnosti mikrobiologické, Abstrakta. Hradec Králové: Československá společnost mikrobiologická, 1998. s. 116.
    [Kongres Československé společnosti mikrobiologické /21./. 06.09.1998-10.09.1998, Hradec Králové]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6066911
    Klíčová slova: 13C fractionation * heterotrophic metabolism * grassland soils
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0102178
     
     
  2. 2.
    0206529 - UPB-H 20033068 SIGLE CZ eng A - Abstrakt
    Šantrůčková, Hana - Bird, M. I. - Kalaschnikov, Y. N. - Grund, M. - Elhottová, Dana - Šimek, Miloslav - Grigoryev, S. - Gleixner, G. - Arneth, A. - Schulze, E.D. - Lloyd, J.
    Microbial characteristic of soils on a latitudinal transect in Siberia.
    10 Years of Global Change Research in the Czech Republic, Conference abstracts proceedings. Brno: Ústav ekologie krajiny, 2002. s. -.
    [10 Years of Global Change Research in the Czech Republic. 22.10.2002-25.10.2002, Ostravice]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6066911
    Klíčová slova: latitudial transect * soil microbial activity * texture
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0102121
     
     
  3. 3.
    0206194 - UPB-H 20003022 AT eng A - Abstrakt
    Šantrůčková, Hana - Bird, M. I. - Elhottová, Dana - Gleixner, G. - Picek, Tomáš - Šimek, Miloslav - Tykva, Richard
    Acceleration of soil microbial processes by carbon dioxide.
    Microbiology of composting and other biodegradation processes, Book of Abstracts. Innsbruck, 2000. s. 44
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6066911
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0101795
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.