Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0565168 - FZÚ 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Ku, H. - Kadlec, J. - Černoch, Antonín - Quintino, M.T. - Zhou, W. - Lemr, K. - Lambert, N. - Miranowicz, A. - Chen, S.L. - Nori, F. - Chen, Y.
    Quantifying Quantumness of Channels Without Entanglement.
    PRX QUANTUM. Roč. 3, č. 2 (2022), č. článku 020338. E-ISSN 2691-3399
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: quantifying quantumness of channels * complementary tests of macrorealism * temporal separability * channel unsteerability * temporal unsteerability
    Obor OECD: Optics (including laser optics and quantum optics)
    Impakt faktor: 9.7, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0336674
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0565168.pdf11.7 MBCC LicenceVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0559150 - ÚMCH 2023 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Dodda, J. M. - Azar, M. G. - Bělský, P. - Šlouf, Miroslav - Brož, Antonín - Bačáková, Lucie - Kadlec, J. - Remiš, T.
    Biocompatible hydrogels based on chitosan, cellulose/starch, PVA and PEDOT:PSS with high flexibility and high mechanical strength.
    Cellulose. Roč. 29, č. 12 (2022), s. 6697-6717. ISSN 0969-0239. E-ISSN 1572-882X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-01641S
    Institucionální podpora: RVO:61389013 ; RVO:67985823
    Klíčová slova: nulticomponent hydrogel * cellulose/starch * chitosan
    Obor OECD: Polymer science; Bioproducts (products that are manufactured using biological material as feedstock) biomaterials, bioplastics, biofuels, bioderived bulk and fine chemicals, bio-derived novel materials (FGU-C)
    Impakt faktor: 5.7, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://link.springer.com/article/10.1007/s10570-022-04686-4
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0332755
     
     
  3. 3.
    0549731 - ÚVGZ 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Bedrníček, J. - Laknerová, I. - Lorenc, F. - Moraes, P.P.D. - Jarošová, M. - Samková, E. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kadlec, J. - Smetana, P.
    The Use of a Thermal Process to Produce Black Garlic: Differences in the Physicochemical and Sensory Characteristics Using Seven Varieties of Fresh Garlic.
    Foods. Roč. 10, č. 11 (2021), č. článku 2703. E-ISSN 2304-8158
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: allium-sativum l. * antioxidant properties * compositional changes * bioactive compounds * phenolic content * identification * capacity * garlic * ageing process * antioxidant activity * bioactive compounds * organoleptic properties * pHPLC-MS/MS analysis/p * MS analysis
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 5.561, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/10/11/2703
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0325662
     
     
  4. 4.
    0545131 - ÚMCH 2022 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Azar, M. G. - Dodda, J. M. - Bělský, P. - Šlouf, Miroslav - Vavruňková, V. - Kadlec, J. - Remiš, T.
    Tough and flexible conductive triple network hydrogels based on agarose/polyacrylamide/polyvinyl alcohol and poly(3,4-ethylenedioxythiophene):polystyrene sulfonate.
    Polymer International. Roč. 70, č. 10 (2021), s. 1523-1533. ISSN 0959-8103. E-ISSN 1097-0126
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: triple-network hydrogel * conductivity * PEDOT
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 3.213, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/pi.6232
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0321941
     
     
  5. 5.
    0524348 - ÚVGZ 2021 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Bedrníček, J. - Jirotkova, D. - Kadlec, J. - Laknerová, I. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Samková, E. - Smetana, P.
    Thermal stability and bioavailability of bioactive compounds after baking of bread enriched with different onion by-products.
    Food Chemistry. Roč. 319, JUL 2020 (2020), č. článku 126562. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: total phenolic content * antioxidant properties * quercetin * extract * quality * waste * transformation * consumption * glucosides * components * Onion waste * Gluten-free bread * Thermal processing * hplc-ms/ms * Flavonoids * Quercetin dimers * Quercetin trimers
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 7.514, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814620304246?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0308710
     
     
  6. 6.
    0511977 - BC 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kadlec, J. - Mikátová, S. - Máslo, P. - Šípková, H. - Šípek, P. - Sládeček, František Xaver Jiří
    Delaying insect access alters community composition on small carrion: a quantitative approach.
    Entomologia Experimentalis et Applicata. Roč. 167, č. 8 (2019), s. 729-740. ISSN 0013-8703. E-ISSN 1570-7458
    Grant ostatní: GA JU(CZ) 152/2019/P; AV ČR(CZ) MSM200961902
    Program: Program na podporu mezinárodní spolupráce začínajících výzkumných pracovníků
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: Calliphoridae * carrion * Coleoptera
    Obor OECD: Ecology
    Impakt faktor: 1.696, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/eea.12826
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0302403
     
     
  7. 7.
    0510603 - ÚVGZ 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Bedrníček, J. - Laknerová, I. - Linhartová, I. - Kadlec, J. - Samková, E. - Bárta, J. - Bártová, V. - Mráz, J. - Pešek, M. - Winterová, R. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Smetana, P.
    Onion waste as a rich source of antioxidants for meat products.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 37, č. 4 (2019), s. 268-275. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: Antioxidant * lc/ms * Onion skin * Pork patties
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 0.932, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=68_2018-CJFS
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0301033
     
     
  8. 8.
    0491979 - MÚ 2019 CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Kadlec, J. - Kufner, Alois
    Characterization of functions with zero traces by integrals with weight functions. II.
    Časopis pro pěstování matematiky. Roč. 92, č. 1 (1967), s. 16-28. ISSN 0528-2195
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0285563
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Kufner.pdf02.1 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  9. 9.
    0491978 - MÚ 2019 CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Kadlec, J. - Kufner, Alois
    Characterization of functions with zero traces by integrals with weight functions. I.
    Časopis pro pěstování matematiky. Roč. 91, č. 4 (1966), s. 463-471. ISSN 0528-2195
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0285562
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Kufner.pdf01.1 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  10. 10.
    0478753 - ÚEB 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Timr, S. - Pleskot, Roman - Kadlec, J. - Kohagen, M. - Magarkar, A. - Jungwirth, P.
    Membrane Binding of Recoverin: From Mechanistic Understanding to Biological Functionality.
    ACS Central Science. Roč. 3, č. 8 (2017), s. 868-874. ISSN 2374-7943. E-ISSN 2374-7951
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: recoverin * membrane * myristoyl
    Obor OECD: Cell biology
    Impakt faktor: 11.228, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0274846
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2017_Timr_ACS CENTRAL SCIENCE_868.pdf02.7 MBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.