Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0584327 - FZÚ 2024 RIV CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Mironov, Sergei - Suchánek, T. - Marhoul, J. - Cigl, Martin - Hamplová, Věra - Bubnov, Alexej
    Photo-active liquid crystalline materials: effect of lateral substitution far from the chiral center.
    Sborník příspěvků 12. Studentské vědecké konference fyziky pevných látek a materiálů. Praha: České vysoké učení technické, 2023 - (Aubrechtová Dragounová, K.; Kalvoda, L.; Čapek, J.; Kučeráková, M.), s. 48-55. ISBN 978-80-01-07255-4.
    [Studentská vědecká konference fyziky pevných látek a materiálů /12./. Nové Hrady (CZ), 04.09.2023-07.09.2023]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA22-16499S
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: photosensitive chiral liquid crystal * lateral substitution * azobenzene * E-Z isomerization
    Obor OECD: Condensed matter physics (including formerly solid state physics, supercond.)
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0352249
     
     
  2. 2.
    0566445 - FZÚ 2023 RIV CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Mironov, Sergei - Bubnov, Alexej
    Effect of molecular structure on liquid crystalline behaviour for chiral lactic acid derivatives.
    Sborník příspěvků 11. Studentské vědecké konference fyziky pevných látek a materiálů. Praha: České vysoké učení technické, 2022 - (Celbová, L.; Dráb, M.; Kalvoda, L.; Kolenko, P.; Kučeráková, M.; Zoubkov, K.), s. 69-75. ISBN 978-80-01-07079-6.
    [Studentská vědecká konference fyziky pevných látek a materiálů /11./. Praha (CZ), 12.09.2022-15.09.2022]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA22-16499S
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: chiral liquid crystals * lateral substitution * ferroelectric smectic phase * spontaneous polarization * lactic acid
    Obor OECD: Nano-materials (production and properties)
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0337764
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.