Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0189383 - UMCH-V 20033338 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Dušková, Miroslava - Dušek, Karel - Vlasák, P.
    Solvent activity changes and phase separation during crosslinking of coating films.
    Macromolecular Symposia. Roč. 198, č. 1 (2003), s. 259-270. ISSN 1022-1360
    Grant CEP: GA ČR GA203/99/D062; GA MŠMT OK 402
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Klíčová slova: crosslinking * phase separation * polymer-solvent interaction
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 0.895, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0085198
     
     
  2. 2.
    0188854 - UMCH-V 20023119 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Zlatanic, A. - Petrovic, Y. S. - Dušek, Karel
    Structure and properties of triolein-based polyurethane networks.
    Biomacromolecules. Roč. 3, č. 5 (2002), s. 1048-1056. ISSN 1525-7797. E-ISSN 1526-4602
    Grant CEP: GA AV ČR KSK4050111; GA MŠMT OK 402
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Klíčová slova: polyurethane networks * triolein * rubber elasticity theory
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 2.496, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0002586
     
     
  3. 3.
    0188847 - UMCH-V 20023112 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Dušek, Karel - Dušková, Miroslava - Fedderly, J. J. - Lee, G. F. - Lee, J. D. - Hartmann, B.
    Polyurethane networks with controlled architecture of dangling chains.
    Macromolecular Chemistry and Physics. Roč. 203, č. 13 (2002), s. 1936-1948. ISSN 1022-1352. E-ISSN 1521-3935
    Grant CEP: GA ČR GA203/99/D062; GA MŠMT OK 402
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Klíčová slova: polymer network * polyurethane * viscoelastic properties
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 1.359, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0084733
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.