Výsledky vyhledávání
- 1.0319517 - ÚH 2009 IT eng A - Abstrakt
Dostálová, J. - Štern, Petr - Seifert, P. - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads.
[Závislosti mezi texturou a přijatelností chuti tukových pomazánek.]
Oils, fats and lipids in the 3rd millenium. Athens: Euro Fed Lipid, 2008. s. 539-539.
[Euro Fed Lipid Congress /6./. 07.09.2008-10.09.2008, Athens]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: lower energy spreads * rheological analysis * sensory analysis
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168639 - 2.0319506 - ÚH 2009 SK eng A - Abstrakt
Štern, Petr - Morávková, T. - Šedivá, A. - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings.
[Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků.]
Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. Bratislava: Slovak society of chemical engineering, 2008. s. 189-189. ISBN 978-80-227-2903-1.
[International Conference of SSCHE /35./. 26.05.2008-30.05.2008, Tatranské Matliare]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: psychorheology * food dressing * rheological analysis * sensory analysis
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168630 - 3.0196348 - UH-J 20033072 CZ cze A - Abstrakt
Štern, Petr - Pokorný, J. - Valentová, H. - Panovská, Z.
Vztahy mezi rheologickými a sensorickými charakteristikami vícefázových emulsních systémů na příkladu dresinků.
[Relations between rheological and sensory characteristics of multiphase emulsions systems on the example of dressings.]
Chemické listy. Česká společnost chemická. Roč. 97, č. 8 (2003), s. 780-781. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
[zjazd chemických spoločností /55./. 08.09.2003-12.09.2003, Košice]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060902
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
Klíčová slova: rheology * texture * dressings
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091985 - 4.0196043 - UH-J 20000002 CZ cze A - Abstrakt
Štern, Petr - Valentová, H. - Panovská, Z. - Pokorný, J. - Drobná, Z.
Reologické a texturní charakteristiky pleťových mlék.
[Rheological and textury characteristics of body milks.]
Mezinárodní kosmetologická konference - Sborník přednášek. Praha: Kosmetologická společnost ČR, 1999. s. 26-29.
[Mezimárodní kosmetologická konference. 20.10.1999-22.10.1999, Olomouc]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060902
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091690 - 5.0098351 - ÚH 2008 SE eng A - Abstrakt
Pokorný, J. - Štern, Petr - Šedivá, A. - Míková, K. - Valentová, H. - Panovská, Z.
Relations between rheological and textural characteristics in different oil content.
[Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje.]
Oils, fats and lipids: from science to applications. Gothenburg: Convenion center, 2007. s. 276.
[Euro fed lipid congress /5./. 16.09.2007-19.09.2007, Gothenburg]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaises * textural characteristics * flow curves
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157280 - 6.0053880 - ÚH 2007 CZ cze A - Abstrakt
Štern, Petr - Pokorný, J. - Míková, K. - Panovská, Z.
Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz.
[Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise.]
Chemické listy. Praha: Česká společnost chemická, 2006. s. 740. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaise * oil content * rheology * sensory characteristics * texture
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142038 - 7.0053859 - ÚH 2007 GR eng A - Abstrakt
Štern, Petr - Pokorný, J. - Panovská, Z.
Relations between rheological and textural characteristics of yoghurt-modified mayonnaise.
[Závislosti mezi reologickými a texturními charakteristikami jogurtem modifikovaných majonéz.]
3rd Annual European Rheology Conference: Book of Abstrakts. Hersonisos: European Society of Rheology, 2006. s. 177.
[Annual European Rheology Conference AERC 2006 /3./. 27.04.2006-29.04.2006, Hersonisos, Crete]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: yoghurt-modified mayonnaise * rheology * viscoelasticity * sensory analysis * texture
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142020 - 8.0053833 - ÚH 2007 NL eng A - Abstrakt
Pokorný, J. - Štern, Petr - Panovská, Z. - Svoboda, Z.
Comparison of sensory differences between high-trans and zero-trans whipped shortenings.
[Porovnání senzorických rozdílů mezi šlehanými tuky s různým obsahem nenasycených trans-kyselin.]
Sence of Diversity: Abstrakt Book. Hague: Elsevier, 2006. s. 131.
[European Conference on Sensory Consumer Science of Food and Beverages /2./. 26.09.2006-29.09.2006, Hague]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0141997