Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0321713 - BC 2009 SK eng A - Abstrakt
    Svoboda, Z. - Kocábek, Tomáš - Fellner, Martin
    Defects in light receptors and cell wall synthesis affect boron regulated growth of Arabidopsis seedlings.
    Zborník príspevkov - 1. zväzok, "Študentská vedecká konferencia". Bratislava: IRIS, Vydavatel'stvo a tlač, s.r.o., 2008. s. 284.
    [Študentská vedecká konferencia. 23.04.2008, Bratislava]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50510513
    Klíčová slova: plant physiology * light receptors * Arabidopsis
    Kód oboru RIV: ED - Fyziologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0170174
     
     
  2. 2.
    0097221 - BC 2008 SK eng A - Abstrakt
    Svoboda, Z. - Kocábek, Tomáš - Fellner, Martin
    Defects in light receptors affect boron-regulated growth in Arabidopsis seedlings.
    Book of Abstracts of 3rd International Symposium on Plant Neurobiology. Bratislava: SAS, 2007. s. 101.
    [International Symposium on Plant Neurobiology/3./. 14.05.2007-18.05.2007, Štrbské Pleso]
    Grant CEP: GA AV ČR KJB600510503
    Klíčová slova: light receptors * Arabidopsis
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0156409
     
     
  3. 3.
    0095336 - BC 2008 CZ cze A - Abstrakt
    Kocábek, Tomáš - Svoboda, Z. - Fellner, Martin
    Studium reakce Arabidopsis thaliana na zvýšené koncentrace boru s ohledem na fotomorfogenezi a syntézu buněčné stěny.
    [Study of Arabidopsis thaliana reaction on elevated boron concentration with respect to photomorphogenesis and cell wall synthesis.]
    Bulletin ČSEBR. Roč. 7, č. 2 (2007), s. 112-113
    [Konference experimentální biologie rostlin, 11. dny fyziologie rostlin. 09.07.2007-12.07.2007, Olomouc]
    Grant CEP: GA AV ČR KJB600510503
    Klíčová slova: photomorphogenesis * Arabidopsis thaliana
    Kód oboru RIV: ED - Fyziologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0154954
     
     
  4. 4.
    0053833 - ÚH 2007 NL eng A - Abstrakt
    Pokorný, J. - Štern, Petr - Panovská, Z. - Svoboda, Z.
    Comparison of sensory differences between high-trans and zero-trans whipped shortenings.
    [Porovnání senzorických rozdílů mezi šlehanými tuky s různým obsahem nenasycených trans-kyselin.]
    Sence of Diversity: Abstrakt Book. Hague: Elsevier, 2006. s. 131.
    [European Conference on Sensory Consumer Science of Food and Beverages /2./. 26.09.2006-29.09.2006, Hague]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0141997
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.