Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0507060 - ÚCHP 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Řezanina, J. - Fiala, J. - Růžička, Marek - Dostálek, P. - Brányik, T.
    Suppression of Fungal Contamination by Pythium Oligandrum during Malting of Barley.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 124, č. 4 (2018), s. 336-340. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: pythium oligandrum * starter culture * malting
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Impakt faktor: 0.994, rok: 2018
    Způsob publikování: Open access
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdfdirect/10.1002/jib.518
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298149
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    journal institute brewing.pdf2205.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0495348 - ÚSMH 2019 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Krausová, I. - Mizera, Jiří - Dostálek, P. - Řanda, Z.
    Non-destructive determination of nitrogen in malting barleys by instrumental photon activation analysis and its comparison with the Dumas method.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 124, č. 1 (2018), s. 4-8. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Institucionální podpora: RVO:67985891
    Klíčová slova: nitrogen * instrumental photon activation analysis * Dumas method * malting barley
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 0.994, rok: 2018
    Způsob publikování: Open access
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jib.477
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0288349
     
     
  3. 3.
    0488727 - ÚJF 2019 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Krausová, Ivana - Mizera, Jiří - Dostálek, P. - Řanda, Zdeněk
    Non-destructive determination of nitrogen in malting barleys by instrumental photon activation analysis and its comparison with the Dumas method.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 124, č. 1 (2018), s. 4-8. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GBP108/12/G108
    Institucionální podpora: RVO:61389005
    Klíčová slova: nitrogen * instrumental photon activation analysis * Dumas method * malting barley
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 0.994, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283269
     
     
  4. 4.
    0456811 - ÚCHP 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Riveros-Galan, D. - Cordova-Agiular, K. - Zítková, K. - Verachtert, H. - Derdelinckx, G. - Dostálek, P. - Růžička, Marek - Brányik, T.
    Technological Possibilities to Prevent and Suppress Primary Gushing of Beer.
    Trends in Food Science & Technology. Roč. 49, MAR (2016), s. 64-73. ISSN 0924-2244. E-ISSN 1879-3053
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: primary gushing * hydrophobins * barley
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 5.191, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257316
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0456811.pdf131.5 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  5. 5.
    0453525 - ÚCHP 2016 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Solovyev, Andrey - Koštejn, Martin - Kuncová, Gabriela - Dostálek, P. - Rohovec, Jan - Navrátil, Tomáš
    Preconcentration and Detection of Mercury with Bioluminescent Bioreporter E. coli ARL1.
    Applied Microbiology and Biotechnology. Roč. 99, č. 20 (2015), s. 8793-8802. ISSN 0175-7598. E-ISSN 1432-0614
    Institucionální podpora: RVO:67985858 ; RVO:67985831
    Klíčová slova: mercury detection * bioreporters * biosorbents
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 3.376, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0254317
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0453525.pdf61.8 MBAutorský postprintpovolen
     
     
  6. 6.
    0450488 - ÚJF 2016 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Pachnerová Brabcová, Kateřina - Štěpán, Václav - Karamitros, M. - Karabín, M. - Dostálek, P. - Incerti, S. - Davídková, Marie - Sihver, L.
    Contribution of Indirect Effects to Clustered Damage in DNA Irradiated with Protons.
    Radiation Protection Dosimetry. Roč. 166, 1-4 (2015), s. 44-48. ISSN 0144-8420. E-ISSN 1742-3406
    Grant CEP: GA MŠMT LD12008; GA MŠMT LM2011019
    Grant ostatní: GA MŠk(CZ) LM2010005
    Institucionální podpora: RVO:61389005
    Klíčová slova: Geant4-DNA * radiolysis * breakage * lesions * cells
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 0.894, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0251796
     
     
  7. 7.
    0436119 - ÚJF 2015 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Krausová, Ivana - Cejnar, R. - Kučera, Jan - Dostálek, P.
    Impact of the brewing process on the concentration of silicon in lager beer.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 120, č. 4 (2014), s. 433-437. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA MŠMT(XE) LM2011019; GA ČR(CZ) GBP108/12/G108
    Institucionální podpora: RVO:61389005
    Klíčová slova: beer * brewing * hops * INAA * malt * silicon
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 1.240, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0239936
     
     
  8. 8.
    0367403 - ÚCHP 2012 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Magalhaes, P.H. - Carvalho, A.B. - Goncalves, L.M. - Pacheco, J.G. - Guido, L.F. - Brányik, T. - Rodrigues, P.G. - Kuncová, Gabriela - Dostálek, P. - Barros, A.A.
    The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 117, č. 3 (2011), s. 368-376. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant ostatní: FCT(PT) PJM:SFRH/BD/27834/2006; FCT(PT) LMG:SFRH/BD/36791/2007; FCT(PT) JGP:SFRH/BD/30279/2006
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: beer * xanthohumol * yeast
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.660, rok: 2011
    http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-80755180700&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=kuncova%2cg&sid=nWEtd4PqxEYtj7bOsbEcl0M%3a60&sot=b&sdt=b&sl=22&s=AUTHOR-NAME%28kuncova%2cg%29&relpos=0&relpos=0&searchTerm=AUTHOR-NAME(kuncova,g)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202108
     
     
  9. 9.
    0332030 - ÚIACH 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Dostálek, P. - Gabrovská, D. - Rysová, J. - Mena, M. C. - Hernando, A. - Méndez, E. - Chmelík, Josef - Šalplachta, Jiří
    Determination of gluten in glucose syrups.
    [Stanovení glutenu v glukózových sirupech.]
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: glucose syrup * gluten determination * celiac disease
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.423, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177387
     
     
  10. 10.
    0165743 - UCHP-M 990205 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Dostálek, P. - Kuncová, Gabriela - Prajzlerová, M.
    Imobilizace kvasinek metodou sol-gel.
    [Sol-gel yeast immobilisation.]
    Kvasný průmysl. Roč. 45, č. 10 (1999), s. 9. ISSN 0023-5830.
    [18. Pivovarsko-sladařské dny. Průhonice, 13.10.1999-15.10.1999]
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0062907
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.