Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0367794 - ÚEB 2012 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Park, Y.S. - Leontowicz, H. - Leontowicz, M. - Namiesnik, J. - Suhaj, M. - Cvikrová, Milena - Martincová, Olga - Weisz, M. - Gorinstein, S.
    Comparison of the contents of bioactive compounds and the level of antioxidant activity in different kiwifruit cultivars.
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 24, č. 7 (2011), s. 963-970. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: Kiwifruits cultivars * Actinidia sp. * Bioactive compounds
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 2.079, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202345
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2011_Park_JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS_963.pdf8987.1 KBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0127060 - BFU-R 20033148 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Leontowicz, M. - Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Krzeminski, R. - Lojek, Antonín - Katrich, E. - Číž, Milan - Martin-Belloso, O. - Soliva-Fortuny, R. - Haruenkit, R. - Trakhtenberg, S.
    Apple and pear peel and pulp and their influence on plasma lipids and antioxidant potentials in rats fed cholesterol-containing diets.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 51, č. 19 (2003), s. 5780-5785. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: apple * pear * peel
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.102, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025283
     
     
  3. 3.
    0127059 - BFU-R 20033147 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Krzeminski, R. - Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Leontowicz, M. - Gralak, M. - Czerwinski, J. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Martin-Belloso, O. - Gligelmo-Miguel, N. - Trakhtenberg, S.
    Effect of different olive oils on bile excretion in rats fed cholesterol-containing and cholesterol-free diets.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 51, č. 19 (2003), s. 5774-5779. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: olive oils * rats * bile volume
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.102, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025282
     
     
  4. 4.
    0126986 - BFU-R 20033069 RIV JP eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Yamamoto, K. - Katrich, E. - Leontowicz, H. - Lojek, Antonín - Leontowicz, M. - Číž, Milan - Goshev, I. - Shalev, U. - Trakhtenberg, S.
    Antioxidative properties of Jaffa sweeties and grapefruit and their influence on lipid metabolism and plasma antioxidative potential in rats.
    Biosciences Biotechnology and Biochemistry. Roč. 67, č. 4 (2003), s. 907-910. ISSN 0916-8451. E-ISSN 1347-6947
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: antioxidant * Jaffa seetie * grapefruit
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.025, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025212
     
     
  5. 5.
    0126926 - BFU-R 20033007 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Leontowicz, M. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Krzeminski, R. - Zachwieja, Z. - Jastrzebski, Z. - Delgado-Licon, E. - Martin-Belloso, O. - Trakhtenberg, S.
    Seed oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol.
    Nutrition Research. Roč. 23, č. 3 (2003), s. 317-330. ISSN 0271-5317. E-ISSN 1879-0739
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: seed oils * fatty acids * sterols
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 0.717, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025153
     
     
  6. 6.
    0126738 - BFU-R 20023037 GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Číž, Milan - Gorinstein, S. - Lojek, Antonín - Martin-Belloso, O. - Leontowicz, H. - Trakhtenberg, S.
    Comparative antioxidative properties of selected seed oils.
    Free Radical Research. Roč. 36, Suppl. 1 (2002), s. 64-65. ISSN 1071-5762. E-ISSN 1029-2470.
    [European Research on Functional Effects of Dietary Antioxidants: Benefits and Risks. Cambridge, 25.09.2002-28.09.2002]
    Grant CEP: GA AV ČR IAB6004204
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: antioxidants * fatty acids * polyphenols
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.523, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024966
     
     
  7. 7.
    0126734 - BFU-R 20023033 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Lojek, Antonín - Leontowicz, M. - Číž, Milan - Krzeminski, R. - Gralak, M. - Czerwinski, J. - Jastrzebski, Z. - Trakhtenberg, S. - Grigelmo-Miguel, N. - Soliva-Fortuny, R. - Martin-Belloso, O.
    Olive oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 50, č. 21 (2002), s. 6102-6108. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: olive oils * phenols * rats
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.915, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024962
     
     
  8. 8.
    0126733 - BFU-R 20023032 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Leontowicz, H. - Gorinstein, S. - Lojek, Antonín - Leontowicz, M. - Číž, Milan - Soliva-Fortuny, R. - Park, Y. S. - Jung, S. T. - Trakhtenberg, S. - Martin-Belloso, O.
    Comparative content of some bioactive compounds in apples, peaches and pears and their influence on lipids and antioxidant capacity in rats.
    Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 13, č. 10 (2002), s. 603-610. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: fruits * dietary fiber * polyphenols
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.459, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024961
     
     
  9. 9.
    0126731 - BFU-R 20023030 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Lojek, Antonín - Leontowicz, M. - Číž, Milan - Stager, M. A. G. - Montes, J. M. B. - Toledo, F. - Arancibia-Avila, P. - Trakhtenberg, S.
    Hypolipidemic effect of beer proteins in experiment on rats.
    LWT-Food Science and Technology. Roč. 35, č. 3 (2002), s. 265-271. ISSN 0023-6438. E-ISSN 1096-1127
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: lyophilized polyphenol-free beer * proteins * lipids
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 0.746, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024959
     
     
  10. 10.
    0104728 - BFU-R 20043110 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gasowski, B. - Leontowicz, M. - Leontowicz, H. - Katrich, E. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Trakhtenberg, S. - Gorinstein, S.
    The influence of beer with different antioxidant potential on plasma lipids, plasma antioxidant capacity, and bile excretion of rats fed cholesterol-containing and cholesterol-free diets.
    [Vliv piva s různou antioxidační kapacitou na plazmatické lipidy, antioxidační kapacitu plazmy a vylučování žluči u potkanů krmených dietou obsahující a neobsahující cholesterol.]
    Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 15, č. 9 (2004), s. 527-533. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: beer * antioxidant compounds * antioxidant potential
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.591, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011994
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.