Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0548963 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Houška, M. - Jílek, L. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kovaříková, E. - Novotná, P. - Balík, J.
    Doplněk stravy z lyofilizovaných klíčků brokolice a ředkve s vysokým obsahem sulforafanu pro přímou konzumaci a k nutričnímu obohacení běžných potravin.
    [Dietary supplement from lyophilized sprouts of broccoli and radish with a high content of sulforaphane for direct consumption and for nutritional enrichment of common foods.]
    2021. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. – Pure Food Czechia s.r.o. – Mendelova univerzita v Brně – Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.09.2021. Číslo vzoru: 35425
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: lyophilized sprouts * broccoli * broccoli * sulforaphane * doplněk stravy
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035425.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330020
     
     
  2. 2.
    0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Chocolate with increased content of natural lignans.]
    2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Datum udělení vzoru: 10.01.2017. Číslo vzoru: 30250
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: chocolate * lignans
    Obor OECD: Food and beverages
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267653
     
     
  3. 3.
    0469755 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Vokurka, J. - Kopal, J. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Landfeld, A. - Novotná, P. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek typu sirupu s obsahem smrkových výhonků a lignanů.
    [Food product-type of syrup containing spruce shoots and lignans.]
    2016. Vlastník: Kitl s.r.o. - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.06.2016. Číslo vzoru: 29560
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: syrup * spruce shoots * lignans * extract
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029560.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267551
     
     
  4. 4.
    0455093 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek z obilných zrnin obohacený o lignany.
    [Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
    2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28359
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: producing food * cereal grains * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028359.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255769
     
     
  5. 5.
    0455087 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany.
    [Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
    2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28358
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: food products * collagen * lignans * Norway spruce
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028358.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255729
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.