Výsledky vyhledávání
- 1.0497290 - ÚVGZ 2019 RIV cze P - Patentový dokument
Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
[Chocolate with an increased content of natural lignans.]
2018. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta,Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Datum udělení patentu: 25.07.2018. Číslo patentu: 307453
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: Chocolate * natural lignans * spruce knots
Obor OECD: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/307/307453.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0289847