Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0455022 - ÚVGZ 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Yáñez-Rausell, L. - Malenovský, Z. - Rautiainen, M. - Clevers, J G P W. - Lukeš, Petr - Hanuš, Jan - Schaepman, M. E.
    Estimation of Spruce Needle-Leaf Chlorophyll Content Based on DART and PARAS Canopy Reflectance Models.
    IEEE Journal of Selected Topics in Applied Earth Observations and Remote Sensing. Roč. 8, č. 4 (2015), s. 1534-1544. ISSN 1939-1404. E-ISSN 2151-1535
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: Chlorophyll a plus b estimation * CHRIS-PROBA * coniferous forest * continuum removal * discrete anisotropic radiative transfer model (DART) * needle-leaf * Norway spruce * optical indices * PARAS * PROSPECT * radiative transfer * recollision probability
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Impakt faktor: 2.145, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255766
     
     
  2. 2.
    0102763 - UEK-B 20043068 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
    Malenovský, Zbyněk - Clevers, J G P W. - Arkima, H. - Kuosmanen, V. - Cudlín, Pavel - Polák, T.
    Spectral differences of the functional crown parts and status of Norway spruce trees studied using remote sensing information.
    [Spektrální rozdíly v produkční části koruny a stav asimilačních orgánů smrku ztepilého studovaný pomocí dat dálkového průzkumu Země.]
    Ekológia. Roč. 22, Suppl. 1 (2003), s. 207-210. ISSN 1335-342X.
    [Long Term Air Pollution Effect on Forest Ecosystems (International Meeting for Specialists in Air Pollution Effects on Forest Ecosystems)/20./. Zvolen, 30.08.2002-01.09.2002]
    Grant CEP: GA MŠMT OK 389
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: Norway spruce * stress response * remote sensing
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Impakt faktor: 0.100, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010100
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.