Výsledky vyhledávání
- 1.0422843 - ÚVGZ 2014 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Veverka, J. - Kyseláková, M. - Híc, P. - Horák, M. - Tománková, E. - Šnurkovič, P. - Houška, M. - Kýhos, K. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Sobota, J.
Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové.
[Grapevine juice treated with thermo maceration with the L-ascorbic acid addition.]
2011. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně. - Výzkumný ústav potravinářský Praha v. v. i. - Masarykova univerzita v Brně. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR,v. v. i. - Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení vzoru: 11.07.2011. Číslo vzoru: 22454
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: grapevine juice * thermo maceration * L-ascorbic acid * addition
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1641816&lan=cs
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0228987 - 2.0357157 - ÚVGZ 2011 RIV CZ cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Houška, M. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Halama, R. - Adámek, L. - Průchová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Balík, J. - Veverka, J. - Kyseláková, M. - Sobota, J.
Hroznová šťáva obohacená resveratrolem.
[Grape juice enriched with resveratrol.]
Praha: Úřad průmyslového vlastnictví, 2010. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Masarykova unvierzita - Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i. - Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení vzoru: 07.02.2011. Číslo vzoru: 21725
Grant CEP: GA MZe QI91B094
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: grape juice * resveratrol
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1598748&lan=cs
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195489