Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0423673 - ÚVGZ 2014 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Totušek, J. - Balík, J.
    Long term investigation of resveratrol content in moravian red wines in relation to climate conditions.
    Global Change and Resilience: From Impacts to Responses : Proceedings of the 3rd annual Global Change and Resilience Conference. Brno: Global change research centre, Academy of Sciences of the Czech Republic, v. v. i, 2013 - (Stojanov, R.; Žalud, Z.; Cudlín, P.; Farda, A.; Urban, O.; Trnka, M.), s. 251-254. ISBN 978-80-904351-8-6.
    [Global Change and Resilience. Brno (CZ), 22.05.2013-24.05.2013]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: resveratrol * moravian red wine * climatic conditions
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0229845
     
     
  2. 2.
    0356784 - ÚVGZ 2011 eng, ger C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Tříska, Jan - Kyseláková, M. - Veverka, J. - Balík, J.
    Long term investigation of resveratrol content in moravian red wines.
    Internationaler IVIF-kongress 2010. 24.-28. März 2010 /10./.. 2010.
    [Environmental aspects in grape cultivation technology 25.03.2010. Stuttgart (DE), 24.03.-28.03.2010]
    Grant CEP: GA MZe QI91B094
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: Moravian red wines * investigation of resveratrol
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195217
     
     
  3. 3.
    0102741 - UEK-B 20043042 RIV AT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds.
    [Vliv zpracování hroznů na obsah resveratrolu a dalších fenolických látek.]
    OIV - Congress 2004. Vienna: Markus Pirchner GesmbH, 2004, s. -.
    [OIV - Congress 2004. Vienna (AT), 04.07.2004-09.07.2004]
    Grant CEP: GA MZe QD1155
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: resveratrol * grapevine treatment * phenolic compounds
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010080
     
     
  4. 4.
    0102740 - UEK-B 20043041 RIV AT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    The distribution of resveratrol and other phenolic compounds in the berries and stems of the red vine.
    [Distribuce resveratrolu a dalších fenolických látek v bobulích a třapinách červených odrůd révy vinné.]
    OIV - Congress 2004. Rakousko: Markus Pirchner GesmbH, 2004, s. 1-8.
    [OIV - Congerss 2004. Vienna (AT), 04.07.2004-09.07.2004]
    Grant CEP: GA MZe QD1155
    Klíčová slova: resveratrol * vine * phenolic compounds
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010079
     
     
  5. 5.
    0102738 - UEK-B 20043039 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Houška, M. - Strohalm, J. - Kocurová, K. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Poulíčková, I.
    High pressure and foods.
    [Vysoký tlak a potraviny.]
    16th International Congress of Chemical and Process Engineering - CHISA 2004. Praha: Orgit Ltd., 2004, s. 1-16. ISBN 80-86059-40-5.
    [International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2004 /16./. Praha (CZ), 22.08.2004-26.08.2004]
    Grant CEP: GA MZe QF3287
    Klíčová slova: food * high pressure * fruit-vegetable juices
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010077
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.