Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0188405 - UMCH-V 20010180 AT eng M - Část monografie knihy
    Amenitsch, H. - Kriechbaum, M. - Steinhart, Miloš - Rappolt, M. - Bernstorff, S. - Laggner, P.
    High pressure X-ray surface diffraction on highly aligned lipid systems under excess water conditions.
    Annual Report 2000. Graz: Institute of Biophysics and XRay Structure Research, Austrian Academy of Sciences, 2001 - (Laggner, P.), s. 51-52
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0084368
     
     
  2. 2.
    0101519 - UMCH-V 20043239 RIV AT eng M - Část monografie knihy
    Kriechbaum, M. - Vidal, M. F. - Steinhart, Miloš - Rappolt, M. - Amenitsch, H. - Bernstorff, S. - Laggner, P.
    Structural and thermodynamical properties of POPC at low sterol concentrations studied by pressure-scanning SAXS.
    [Strukturní a termodynamické vlastnosti POPC za nízkých koncentrací sterolu.]
    Annual Reports 2003. Graz: Institute of Biophysics and Xray Structure Research of the Austrian Academy of Sciences, 2004, s. 68
    Grant CEP: GA AV ČR KSK4050111
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Klíčová slova: 1-palmitoyl-2-oleoyl-phosphatidylcholine * cholesterol * pressure-scanning SAXS
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0008944
     
     
  3. 3.
    0026111 - ÚMCH 2006 AT eng M - Část monografie knihy
    Kriechbaum, M. - Sartori, B - Steinhart, Miloš - Amenitsch, H. - Rappolt, M. - Bernstorff, S. - Laggner, P.
    Barotropic phase transition of binary mixtures of POPC and sterols (cholesterol and plant sterols).
    Annual Report 2004. Graz: Institute of Biophysics and X-ray Structure Research, 2005, s. 78
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: triblock copolymer * blends * structure development
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0116405
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.