Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0555477 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Šnurkovič, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Jílek, L.
    Čokoláda obohacená o sulforafan.
    [Chocolate enriched with sulforaphane.]
    2021. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v i., Výzkumný ústav potravinářský, Pure Food Czechia s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35653
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: chocolate * sulforaphane * broccoli sprouts * food * antioxidant
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035653.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330019
     
     
  2. 2.
    0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Chocolate with increased content of natural lignans.]
    2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Datum udělení vzoru: 10.01.2017. Číslo vzoru: 30250
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: chocolate * lignans
    Obor OECD: Food and beverages
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267653
     
     
  3. 3.
    0469755 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Vokurka, J. - Kopal, J. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Landfeld, A. - Novotná, P. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek typu sirupu s obsahem smrkových výhonků a lignanů.
    [Food product-type of syrup containing spruce shoots and lignans.]
    2016. Vlastník: Kitl s.r.o. - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.06.2016. Číslo vzoru: 29560
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: syrup * spruce shoots * lignans * extract
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029560.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267551
     
     
  4. 4.
    0455097 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Šnurkovič, P. - Houška, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Pivo nebo nápoj na bázi piva s obsahem lignanů.
    [Beer or beer-based beverage containing lignans.]
    2015. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta – Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 07.09.2015. Číslo vzoru: 28612
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: beer * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028612.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255770
     
     
  5. 5.
    0455093 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek z obilných zrnin obohacený o lignany.
    [Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
    2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28359
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: producing food * cereal grains * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028359.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255769
     
     
  6. 6.
    0455087 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany.
    [Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
    2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28358
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: food products * collagen * lignans * Norway spruce
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028358.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255729
     
     
  7. 7.
    0455079 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Tříska, Jan - Strohalm, J. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M.
    Potravinářské výrobky typu pyré, džemy, pomazánky obohacené o lignany.
    [Food products of the puree type, jams and spreads enriched with ligands.]
    2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 26.02.2015. Číslo vzoru: 27871
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: food products * jam * spread * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027871.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255723
     
     
  8. 8.
    0455057 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Tománková, E. - Houška, M. - Strohalm, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, M. - Marešová, I.
    Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Must, wine or beverage based on wine with increased content of natural ligands.]
    2014. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta – Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 20.11.2014. Číslo vzoru: 27508
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: grape wine * must * natural ligands
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027508.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255702
     
     
  9. 9.
    0357157 - ÚVGZ 2011 RIV CZ cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Houška, M. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Halama, R. - Adámek, L. - Průchová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Balík, J. - Veverka, J. - Kyseláková, M. - Sobota, J.
    Hroznová šťáva obohacená resveratrolem.
    [Grape juice enriched with resveratrol.]
    Praha: Úřad průmyslového vlastnictví, 2010. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Masarykova unvierzita - Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i. - Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení vzoru: 07.02.2011. Číslo vzoru: 21725
    Grant CEP: GA MZe QI91B094
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: grape juice * resveratrol
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1598748&lan=cs
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195489
     
     
  10. 10.
    0343038 - FZÚ 2011 CZ cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Houška, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Heller, J. - Kamarád, Jiří
    Zařízení pro realizaci vysokotlakých technologií.
    Praha: Úřad průmyslového vlastnictví, 2005. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský. Datum udělení vzoru: 16.3.2005. Číslo vzoru: 15239
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
    Klíčová slova: high-pressure technologies
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0185612
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.