Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0153799 - MBU-M 20000167 JP eng A - Abstrakt
    Šťastný, Marek - Ulbrich, Karel - Strohalm, J. - Rossmann, Pavel - Říhová, Blanka
    Decreased toxicity of HPMA-conjugated (Ab-targeted or nontargeted) cyclosporin A.
    Second International Symposium on Polymer Therapeutics - from Laboratory to the Clinic - book of abstracts. Kumamoto: Kumamoto City International Center, 1997. s. 25.
    [International Symposium on Polymer Therapeutics /2./. 18.04.1997-20.04.1997, Kumamoto]
    Kód oboru RIV: EC - Imunologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051292
     
     
  2. 2.
    0047215 - ÚVGZ 2007 SIGLE CZ eng A - Abstrakt
    Houška, M. - Strohalm, J. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Otová, B. - Gresová, P.
    Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices.
    [Problematika bezpečnosti potravin u ovocno-zeleninových šťáv ošetřených vysokým tlakem.]
    Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 99.
    [EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: fruit/vegetable juices * hihg pressure * food safety
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0138188
     
     
  3. 3.
    0047206 - ÚVGZ 2007 CZ eng A - Abstrakt
    Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J.
    Comparison of high pressure treatment, freezing and heat pasteurization on the stability of sulforaphane the juices containing brocolli.
    [Porovnání vysokotlakého ošetření, mražení a tepelné pasterizace na stabilitu sulforafanu ve šťávách obsahujících brokolici.]
    Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 94.
    [EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: high pressure treatment * vegetables juices * broccoli
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0138182
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.