Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0423646 - ÚVGZ 2014 eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Šebela, David - Olejníčková, Julie - Houška, M.
    Selected stilbene derivatives and 2,4,6-trihydroxyphenanthrene-2-O-glucoside as biomarkers of abiotic and biotic stress in grapevine.
    [German Winegrowers' Congress 2013. Stuttgart (DE), 23.04.2013-27.04.2013]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: stilbene derivates * trilhydroxyphenanthrene * grapevine
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0229790
     
     
  2. 2.
    0134249 - FZU-D 20030144 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kamarád, Jiří - Houška, M.
    Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků.
    [Preservation of foods by high hydrostatic pressure.]
    Sborník příspěvků na 14. konferenci českých a slovenských fyziků. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2002 - (Baroch, P.; Kubásek, M.; Potocký, Š.), s. 533-536. ISBN 80-7082-907-9.
    [Konference českých a slovenských fyziků /14./. Plzeň (CZ), 09.09.2002-12.09.2002]
    Grant CEP: GA MZe EP9026
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z1010914
    Klíčová slova: preservation of foods * coagulation of proteins * high pressure
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0032163
     
     
  3. 3.
    0102738 - UEK-B 20043039 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Houška, M. - Strohalm, J. - Kocurová, K. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Poulíčková, I.
    High pressure and foods.
    [Vysoký tlak a potraviny.]
    16th International Congress of Chemical and Process Engineering - CHISA 2004. Praha: Orgit Ltd., 2004, s. 1-16. ISBN 80-86059-40-5.
    [International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2004 /16./. Praha (CZ), 22.08.2004-26.08.2004]
    Grant CEP: GA MZe QF3287
    Klíčová slova: food * high pressure * fruit-vegetable juices
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010077
     
     
  4. 4.
    0099371 - MBÚ 2008 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Burianová, Jaroslava - Kverka, Miloslav - Hofmanová, Běla - Houška, M. - Měřička, P. - Tlaskalová, Helena
    Immunologically active components of human milk and their changes after pasteurization.
    [Imunologicky aktivní složky mateřského mléka po úpravě pasterizací teplem a tlakem.]
    Kongres Československé společnosti mikrobiologické /24./. Praha: ČSSM, 2007, s. 96-96.
    [Kongres Československé společnosti mikrobiologické /24./. Liberec (CZ), 02.10.2007-05.10.2007]
    Grant CEP: GA ČR GD310/03/H147
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: human milk
    Kód oboru RIV: EC - Imunologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0158009
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.