Výsledky vyhledávání
- 1.0358941 - ÚIACH 2012 DE eng A - Abstrakt
Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Psota, V. - Bobálová, Janette
Study of protein profile in individual stages of brewing process.
Proteomic Forum 2011. Abstract Book. Berlin: Freie Universität Berlin, 2011. s. 350.
[Proteomic Forum 2011. 03.04.2011-07.04.2011, Berlin]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: proteins * barley * brewing
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196838 - 2.0162159 - UIACH-O 990046 GB eng A - Abstrakt
Chmelík, Josef - Psota, V.
Characterization of starch materials from barley.
Journal of the Institute of Brewing. Wiley. Roč. 105, č. 3 (1999), s. 146. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
Grant CEP: GA AV ČR IPP2020702
Grant ostatní: Copernicus(BE) ERB3512-PL979070
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059479 - 3.0162158 - UIACH-O 990045 FR fre A - Abstrakt
Chmelík, Josef - Psota, V.
Caractérisation des matieres amidonnées provenant de l'orge.
[Characterization of starch materials from barley.]
Bios Boissons Conditionnement. Roč. 30, č. 280 (1999), s. 29
Grant CEP: GA AV ČR IPP2020702
Grant ostatní: Copernicus(BE) ERB3512-PL979070
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059478 - 4.0162157 - UIACH-O 990044 DE ger A - Abstrakt
Chmelík, Josef - Psota, V.
Charakterisierung von stärkehaltigem Material aus Gerste.
[Characterization of starch materials from barley.]
Monatsschrift für Brauwissenschaft. Roč. 52, 3/4 (1999), s. 64. ISSN 0723-1520
Grant CEP: GA AV ČR IPP2020702
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059477 - 5.0162067 - UIACH-O 980059 CZ eng A - Abstrakt
Krumlová, Andrea - Plocek, Jiří - Kruml, Tomáš - Psota, V. - Bohačenko, I. - Chmelík, Josef
Isolation and characterisation of starch granules from barley.
Cereals for Human Health and Preventive Nutrition. Brno: Mendelova univerzita zemědělská a lesnická, 1998. s. 196-198. ISBN 80-902545-0-0.
[Cereals for Human Health and Preventive Nutrition. 07.07.1998-11.07.1998, Brno]
Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805; GA MŠMT ME 230
Kód oboru RIV: CE - Biochemie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059387