Faktory prostředí, slizniční imunita a regulační T buňky v patogeneze a prevenci diabetu 1. typu
Název projektu
IAA5020405
Poskytovatel
GA AV ČR
Doba řešení
2004 - 2007
Příjemce projektu
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Funda
Poznámka
Příjemce
Katal.org.
CAV
Odkazy
(2) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
2.
Projekt
Imunitní mechanizmy gliadinu/glutenu v patogenezi a prevenci diabetu 1. typu: dvě potenciální imuno-prevenční strategie pro aplikaci u lidí.
Název projektu
GA15-24487S
Poskytovatel
GA ČR
Doba řešení
2015 - 2017
Příjemce projektu
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Funda
Katal.org.
CAV
Odkazy
(4) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
3.
Projekt
Intranasální vakcinace v prevenci autoimunitních onemocnění
Název projektu
NS10340
Poskytovatel
GA MZd
Doba řešení
2009 - 2011
Příjemce projektu
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Kverka
Tlaskalová
Funda
Katal.org.
CAV
Odkazy
(5) - Článek v odborném časopise
(1) - Ostatní výsledky
Soubor
Projekty
4.
Projekt
Mechanismy vlivu glutenu a xenobiotik ve výživě na prevenci a patogenezi diabetu 1. typu
Název projektu
GA303/06/1329
Poskytovatel
GA ČR
Doba řešení
2006 - 2008
Příjemce projektu
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Funda
Katal.org.
CAV
Odkazy
(4) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
5.
Projekt
Probiotika, parametry střevní sliznice a mechanismy slizniční imunity jako imunointervenční strategie prevence nebo i časné léčby diabetu 1. typu.
Název projektu
GA310/09/1640
Poskytovatel
GA ČR
Doba řešení
2009 - 2013
Příjemce projektu
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Funda
Katal.org.
CAV
Odkazy
(8) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
Novou verzi záznamu vytvořte pouze v případě, že budete měnit uložené soubory, neboť bude mít přiděleno nové DOI. Pokud nebudete měnit soubory, ale pouze metadatový popis, editujte současnou verzi záznamu.
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.