Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0449827 - ÚČL 2016 RIV PL pol J - Článek v odborném periodiku
    Sládek, Ondřej
    Pojęcie „świata” w koncepcjach Szkoły Praskiej i w teorii narracji fikcjonalnej Doležela.
    [The Notion of “World” in the Conceptions of the Prague School and in Doležel’s Theory of Fictional Narration.]
    ER(R)GO. Teoria–Literatura–Kultura. Roč. 30, č. 1 (2015), s. 107-123. ISSN 1508-6305
    Grant CEP: GA AV ČR KJB9056305
    Institucionální podpora: RVO:68378068
    Klíčová slova: The Prague School * Doležel, Lubomír * Vodička, Felix * literary theory
    Kód oboru RIV: AJ - Písemnictví, masmédia, audiovize
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0251258
     
     
  2. 2.
    0449211 - ÚČL 2016 RIV PL pol J - Článek v odborném periodiku
    Fořt, Bohumil
    Pojęcie stosunku całości i części u Mukařovskiego w szerszej perspektywie mereologicznej i holistycznej.
    [Mukařovski’s Concept of the Part-whole Relation in a Broader Mereological and Holistic Perspective.]
    ER(R)GO. Teoria–Literatura–Kultura. Roč. 30, č. 1 (2015), s. 51-61. ISSN 1508-6305
    Institucionální podpora: RVO:68378068
    Klíčová slova: literary theory * structuralism * Jan Mukařovský * mereological thinking
    Kód oboru RIV: AJ - Písemnictví, masmédia, audiovize
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0250813
     
     
  3. 3.
    0448999 - ÚČL 2016 RIV PL pol J - Článek v odborném periodiku
    Piorecký, Karel
    Literatura czeska i nowe media: wprowadzenie do tematu.
    [Czech literature and new media: prolegomena to the theme.]
    ER(R)GO. Teoria–Literatura–Kultura. Roč. 16, č. 30 (2015), s. 63-88. ISSN 1508-6305
    Grant CEP: GA ČR GPP406/12/P603
    Institucionální podpora: RVO:68378068
    Klíčová slova: Czech literature * literary culture * internet * new media * remediation
    Kód oboru RIV: AJ - Písemnictví, masmédia, audiovize
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0250591
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.