Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0368275 - ÚŽFG 2012 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Bubancová, I. - Podsedníček, M. - Lukešová, D. - Ramadan, M. A.
    Activity of phytate dephosphorylation in cereals, legumes and oilseeds determined by colourimetric and isotachophoretic method.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 20, č. 3 (2011), s. 472-479. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA ČR GD525/08/H060
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: phosphorus * phytate * dephosphorylation
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.636, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202666
     
     
  2. 2.
    0347450 - ÚŽFG 2011 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Skřivan, M. - Rosero, O. - Rop, O.
    Intestinal and total tract phytate digestibility and phytase activity in the digestive tract of hens fed a wheat – maize – soybean diet.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 19, - (2010), s. 430-439. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA ČR GA523/07/0673
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: digestive tract * phytate activity * hens
    Kód oboru RIV: GH - Výživa hospodářských zvířat
    Impakt faktor: 0.659, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0188223
     
     
  3. 3.
    0317339 - ÚŽFG 2009 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Skřivan, M. - Dlouhá, G. - Březina, P.
    Digestibility of phosphorus in laying hens fed a wheat-maize-soyabean diet and the excreta phosphorus fractions.
    [Stravitelnost fosforu a frakce fosforu v exkrementech nosnic krmených pšenicí, kukuřicí a sojou.]
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 17, - (2008), s. 579-587. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA ČR GA523/07/0673
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: laying hens * nutrition * phosphorus
    Kód oboru RIV: GH - Výživa hospodářských zvířat
    Impakt faktor: 0.386, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0167010
     
     
  4. 4.
    0307945 - ÚŽFG 2008 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Dušková, D. - Savka, Oksana - Výborná, A.
    A note on distribution of lipolytic activity in the digestive tract of veal calves.
    [Poznámka k distribuci lipolytické aktivity v trávicím traktu telat v mléčném výkrmu.]
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 17, - (2008), s. 166-170. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: veal calves * digestion * lipolysis
    Kód oboru RIV: GH - Výživa hospodářských zvířat
    Impakt faktor: 0.386, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0160565
     
     
  5. 5.
    0213434 - UZFG-Y 20023046 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Skřivanová, V. - Savka, Oksana
    Effect of caprylic, capric and oleic acid on growth of rumen and rabbit caecal bacteria.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 11, - (2002), s. 507-516. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA ČR GA523/02/0460; GA AV ČR KSK5020115
    Klíčová slova: faty acids * rumen * rabbit caecum
    Kód oboru RIV: ED - Fyziologie
    Impakt faktor: 0.361, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0108971
     
     
  6. 6.
    0213225 - UZFG-Y 20003013 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Kovář, L. - Benda, V. - Hodrová, Blanka - Marounek, Milan
    Fermentation of glucose, xylose, cellulose and waste paper by the rumen anaerobic fungus Orpinomyces joyonii A4.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 9, č. 4 (2000), s. 727-735. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA ČR GA524/97/1221; GA AV ČR KSK2020602
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 0.472, rok: 2000
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0108763
     
     
  7. 7.
    0213190 - UZFG-Y 990039 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Kovár, L. - Savka, Oksana - Dušková, Dagmar - Marounek, Milan
    Fermentation of glucose and xylose in Prevotella ruminicola AR29.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 8, - (1999), s. 115-122. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA AV ČR IPP2020702; GA AV ČR KSK2020602
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0108728
     
     
  8. 8.
    0212695 - UZFG-Y 950219 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Przekop, F. - Krejčí, Petr - Slaba, Josef
    Growth hormon secretion in anestrous ewes subjected to prolonged stressfull stimuli.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 4, - (1995), s. 247-254. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0108241
     
     
  9. 9.
    0212661 - UZFG-Y 950185 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Rada, V. - Marounek, Milan - Rychlý, I. - Šantrůčková, D. - Voříšek, K.
    Effect of Lactobacillus salivarius administration on microflora in the crop and caeca od broiler chickens.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 4, - (1995), s. 161-170. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0108207
     
     
  10. 10.
    0100595 - UZFG-Y 20043014 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Skřivanová, E. - Skřivanová, V.
    A note on the effect of caprylic acid and triacyglycerols of caprylic and capric acid on growth rate and shedding of coccidia oocysts in weaned piglets.
    [Zpráva o účinku kyseliny kaprylové a triacylglycerolů kyseliny kaprylové a kaprinové na rychlost růstu a uvolňování oocyst kokcidií u odstavených selat.]
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 13, - (2004), s. 269-275. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA AV ČR IBS5045317
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5045916
    Klíčová slova: piglets * caprylic acid * capric acid
    Kód oboru RIV: ED - Fyziologie
    Impakt faktor: 0.416, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0008093
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.