Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0476407 - ÚŽFG 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Zadinová, K. - Stupka, R. - Stratil, Antonín - Čítek, J. - Vehovský, K. - Lebedová, N. - Šprysl, M. - Okrouhlá, M.
    Association analysis of SNPs in the porcine CYP2E1 gene with skatole, indole, and androstenone levels in backfat of a crossbred pig population.
    Meat Science. Roč. 131, č. 1 (2017), s. 68-73. ISSN 0309-1740. E-ISSN 1873-4138
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: boar taint * PCR-RFLP * HPLC
    Obor OECD: Genetics and heredity (medical genetics to be 3)
    Impakt faktor: 2.821, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272914
     
     
  2. 2.
    0393372 - ÚŽFG 2014 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Čepica, Stanislav - Zambonelli, P. - Weisz, Filip - Bigi, M. - Knoll, Aleš - Vykoukalová, Z. - Masopust, Martin - Gallo, M. - Buttazzoni, L. - Davoli, R.
    Association mapping of quantitative trait loci for carcass and meat quality traits at the central part of chromosome 2 in Italian Large White pigs.
    Meat Science. Roč. 95, č. 2 (2013), s. 368-375. ISSN 0309-1740. E-ISSN 1873-4138
    Grant CEP: GA ČR GAP502/10/1216
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: pig * association * chromosome 2
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 2.231, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0222104
     
     
  3. 3.
    0082685 - ÚŽFG 2007 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Bartoň, L. - Marounek, Milan - Kudrna, V. - Bureš, D. - Zahrádková, R.
    Growth performance and fatty acid profiles of intramuscular and subcutaneous fat from Limousin and Charolais heifers fed extruded linseed.
    [Růst a profil mastných kyselin v intramuskulárním a podkožním tuku jalovic Limousin a Charolais krmených extrudovaným lněným semenem.]
    Meat Science. Roč. 76, 3 (2007), 517-523. ISSN 0309-1740. E-ISSN 1873-4138
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: heifers * linseed * fatty acids
    Kód oboru RIV: GH - Výživa hospodářských zvířat
    Impakt faktor: 2.006, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0146178
     
     
  4. 4.
    0082680 - ÚŽFG 2007 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Skřivanová, E. - Marounek, Milan - De Smet, S. - Raes, K.
    Influence of dietary selenium and vitamin E on quality of veal.
    [Vliv selenu a vitaminu E v krmivu na kvalitu telecího masa.]
    Meat Science. Roč. 76, 3 (2007), s. 495-500. ISSN 0309-1740. E-ISSN 1873-4138
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: calves * meat * selenium * vitamin E * oxidative stability
    Kód oboru RIV: GH - Výživa hospodářských zvířat
    Impakt faktor: 2.006, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0146174
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.