Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0449602 - ÚT 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Pavloušek, P. - Nedomová, Š. - Buchar, J.
    Time and Frequency Domain Response of Grape Berries to Nondestructive Impact during the Harvesting Period.
    Journal of Texture Studies. Roč. 47, č. 1 (2016), s. 24-33. ISSN 0022-4901. E-ISSN 1745-4603
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: berry´s response * dominant frequency * elastic modulus * grape berries
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.290, rok: 2016
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jtxs.12156
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257172
     
     
  2. 2.
    0053852 - ÚH 2007 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Psychorheology of tartar sauce.
    [Psychoreologie tatarských omáček.]
    Journal of Texture Studies. Roč. 37, č. 5 (2006), s. 580-596. ISSN 0022-4901. E-ISSN 1745-4603
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: emulsions * flavour * psychorheology * rheology * sensory profile * tartar sauce
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Impakt faktor: 0.592, rok: 2006
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142013
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.