Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0576045 - ÚŽFG 2024 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Nesvadbová, M. - Dziedzinská, Radka - Hulánkova, R. - Babák, V. - Králík, Petr
    Quantification of the percentage proportion of individual animal species in meat products by multiplex qPCR and digital PCR.
    Food Control. Roč. 154, DEC (2023), č. článku 110024. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: qPCR * Quantification * Meat species content
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 6, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://asep.lib.cas.cz/arl-cav/cs/csg/?repo=crepo1&key=48941820897
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345942
     
     
  2. 2.
    0461667 - ÚEB 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Franková, A. - Šmíd, J. - Bernardos, A. - Finkousová, A. - Maršík, Petr - Novotný, D. - Legarová, V. - Půlkrábek, J. - Klouček, P.
    The antifungal activity of essential oils in combination with warm air flow against postharvest phytopathogenic fungi in apples.
    Food Control. Roč. 68, OCT (2016), s. 62-68. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13013
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Essential oil vapor phase * Antifungal * Warm air flow
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Impakt faktor: 3.496, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261261
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2016_Frankova_FOOD CONTROL_62.pdf0372.8 KBJinápovolen
     
     
  3. 3.
    0338947 - BFÚ 2010 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Číž, Milan - Čížová, Hana - Denev, P. - Kratchanova, M. - Slavov, A. - Lojek, Antonín
    Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables.
    Food Control. Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
    Grant CEP: GA AV ČR(CZ) 1QS500040507
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50040507; CEZ:AV0Z50040702
    Klíčová slova: antioxidant activity * polyphenols * vegetables
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.812, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0182594
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.