Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0559646 - MBÚ 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Velueta-Viveros, M. - Martinez-Bailen, M. - Puerta, A. - Romero-Hernandez, L. L. - Křen, Vladimír - Merino-Montiel, P. - Montiel-Smith, S. - Fernandes, Miguel X. - Moreno-Vargas, Antonio J. - Padron, Jose M. - Lopez, O. - Fernandez-Bolanos, J. G.
    Carbohydrate-derived bicyclic selenazolines as new dual inhibitors (cholinesterases/OGA) against Alzheimer's disease.
    Bioorganic Chemistry. Roč. 127, OCT 2022 (2022), č. článku 105983. ISSN 0045-2068. E-ISSN 1090-2120
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GF21-01948L
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Selenazolines * AChE * BuChE * oga * Docking simulations
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 5.1, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0045206822003881?via%3Dihub
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0333195
     
     
  2. 2.
    0559207 - MBÚ 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Pingitore, V. - Martinez-Bailen, M. - Carmona, A. T. - Mészáros, Zuzana - Kulik, Natalia - Slámová, Kristýna - Křen, Vladimír - Bojarová, Pavla - Robina, I. - Moreno-Vargas, A. J.
    Discovery of human hexosaminidase inhibitors by in situ screening of a library of mono- and divalent pyrrolidine iminosugars.
    Bioorganic Chemistry. Roč. 120, March 2022 (2022), č. článku 105650. ISSN 0045-2068. E-ISSN 1090-2120
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GF21-01948L
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Iminosugars * Click reaction * Glycosidase inhibitors * Hexosaminidases * Multivalency * In situ screening
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 5.1, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0045206822000554?via%3Dihub
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0332674
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.