Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0574400 - ÚOCHB 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Potalitsyn, Pavlo - Mrázková, Lucie - Selicharová, Irena - Tencerová, Michaela - Ferenčáková, Michaela - Chrudinová, Martina - Turnovská, Tereza - Brzozowski, A. M. - Marek, Aleš - Kaminský, Jakub - Jiráček, Jiří - Žáková, Lenka
    Non-glycosylated IGF2 prohormones are more mitogenic than native IGF2.
    Communications Biology. Roč. 6, č. 1 (2023), č. článku 863. E-ISSN 2399-3642
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-14069S; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000729; GA MŠMT(CZ) LX22NPO5104
    Institucionální podpora: RVO:61388963 ; RVO:67985823
    Klíčová slova: hormone * prohormone * precursor * mitogenic * receptor * IGF
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 5.9, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1038/s42003-023-05239-6
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0344735
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    10.1038s42003-023-05239-6.pdf12.1 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0556184 - ÚOCHB 2023 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Lubos, Marta - Mrázková, Lucie - Gwozdiaková, Petra - Pícha, Jan - Buděšínský, Miloš - Jiráček, Jiří - Kaminský, Jakub - Žáková, Lenka
    Functional stapled fragments of human preptin of minimised length.
    Organic & Biomolecular Chemistry. Roč. 20, č. 12 (2022), s. 2446-2454. ISSN 1477-0520. E-ISSN 1477-0539
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-14069S; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000729; GA MŠMT LTAUSA18085
    Výzkumná infrastruktura: e-INFRA CZ - 90140
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: alpha-helical peptides * secondary structure * force field
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 3.2, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://doi.org/10.1039/D1OB02193A
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0331047
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.