Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0572213 - ÚVGZ 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Macháčová, Kateřina - Warlo, Hannes - Svobodová, Kateřina - Agyei, Thomas - Uchytilová, Tereza - Horáček, Petr - Lang, F.
    Methane emission from stems of European beech (Fagus sylvatica) offsets as much as half of methane oxidation in soil.
    New Phytologist. Roč. 238, č. 2 (2023), s. 584-597. ISSN 0028-646X. E-ISSN 1469-8137
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS IV - 90248
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: CH4 flux * emission * European beech * seasonal dynamics * soil * temperate montane forest * tree stem * uptake
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 9.4, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://nph.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/nph.18726
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342986
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Machacova-2023-Methane-emission-from-stems-of-euro.pdf61.4 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0558871 - ÚVGZ 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Warlo, Hannes - Zimmermann, S. - Lang, E. - Schack-Kirchner, H.
    Characteristics of Soil Structure and Greenhouse Gas Fluxes on Ten-Year Old Skid Trails with and without Black Alders (Alnus glutinosa (L.) Gaertn.).
    Soil Systems. Roč. 6, č. 2 (2022), č. článku 43. E-ISSN 2571-8789
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: nitrous-oxide emission * forest soils * carbon-dioxide * compaction * methane * impact * regeneration * diffusivity * machinery * recovery * soil compaction * soil structure * skid trails * greenhouse gas fluxes * black alder * soil recovery
    Obor OECD: Agriculture
    Impakt faktor: 3.5, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2571-8789/6/2/43
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0332370
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.