Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0577171 - ÚEB 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Daszkowska-Golec, A. - Mehta, D. - Uhrig, R. G. - Brąszewska, A. - Novák, Ondřej - Fontana, I. M. - Melzer, M. - Płociniczak, T. - Marzec, M.
    Multi-omics insights into the positive role of strigolactone perception in barley drought response.
    BMC Plant Biology. Roč. 23, č. 1 (2023), č. článku 445. ISSN 1471-2229. E-ISSN 1471-2229
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Abscisic acid * Barley (Hordeum vulgare) * Drought * Phytohormone * Proteome * Strigolactone * Transcriptome
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 5.3, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1186/s12870-023-04450-1
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0346397
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2023_Daszkowska-Golec_BMC PLANT BIOLOGY_445.pdf28.4 MBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0510248 - ÚPT 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Abrams, K.J. - Dapor, M. - Stehling, N. - Azzolini, M. - Kyle, S.J. - Schäfer, J.S. - Quade, A. - Mika, Filip - Krátký, Stanislav - Pokorná, Zuzana - Konvalina, Ivo - Mehta, D. - Black, K. - Rodenburg, C.
    Making Sense of Complex Carbon and Metal/Carbon Systems by Secondary Electron Hyperspectral Imaging.
    Advanced Science. Roč. 6, č. 19 (2019), č. článku 1900719. E-ISSN 2198-3844
    Grant CEP: GA MŠMT ED0017/01/01
    Institucionální podpora: RVO:68081731
    Klíčová slova: carbon orientations * carbon surface analysis * characterization * modeling * secondary electron emission * secondary electron hyperspectral imaging * secondary electron spectroscopy
    Obor OECD: Coating and films
    Impakt faktor: 15.840, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/advs.201900719
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0300765
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.