Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0547993 - ÚEB 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Malejko, J. - Godlewska-Żyłkiewicz, B. - Vaněk, Tomáš - Landa, Přemysl - Nath, J. - Dror, I. - Berkowitz, B.
    Uptake, translocation, weathering and speciation of gold nanoparticles in potato, radish, carrot and lettuce crops.
    Journal of Hazardous Materials. Roč. 418, SEP 15 (2021), č. článku 126219. ISSN 0304-3894. E-ISSN 1873-3336
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000738
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Au-NPs * Nanoparticle speciation * NPs quantification in plant tissues * Plant uptake
    Obor OECD: Biochemical research methods
    Impakt faktor: 14.224, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    http://doi.org/10.1016/j.jhazmat.2021.126219
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0324129
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2021_Malejko_Journal of Hazardous Materials_126219.pdf13.5 MBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0509269 - ÚEB 2020 RIV AU eng J - Článek v odborném periodiku
    Nath, J. - Dror, I. - Landa, Přemysl - Moťková, Kateřina - Vaněk, Tomáš - Berkowitz, B.
    Isotopic labelling for sensitive detection of nanoparticle uptake and translocation in plants from hydroponic medium and soil.
    Environmental Chemistry. Roč. 16, č. 6 (2019), s. 391-400. ISSN 1448-2517. E-ISSN 1449-8979
    Grant CEP: GA MŠMT 8G15003
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: copper nanoparticles * hydroponic cultivation * isotopically labelled nanoparticles * silver nanoparticles * zinc oxide nanoparticles
    Obor OECD: Environmental biotechnology
    Impakt faktor: 1.910, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    http://dx.doi.org/10.1071/EN19064
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0300024
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2019_Nath_ENVIRONMENTAL CHEMISTRY_391.pdf11.7 MBJinápovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.