Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0525383 - MBÚ 2021 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Fábryová, Tereza - Tůmová, Lenka - da Silva, D.C. - Pereira, D.M. - Andrade, P.B. - Valentao, P. - Hrouzek, Pavel - Kopecký, Jiří - Cheel, José
    Isolation of astaxanthin monoesters from the microalgae Haematococcus pluvialis by high performance countercurrent chromatography (HPCCC) combined with high performance liquid chromatography (HPLC).
    Algal Research-Biomass Biofuels and Bioproducts. Roč. 49, AUG 2020 (2020), č. článku 101947. ISSN 2211-9264. E-ISSN 2211-9264
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1416; GA TA ČR(CZ) TJ01000013
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: antioxidative properties * mass-spectrometry * direct extraction
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.401, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211926419312688?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309541
     
     
  2. 2.
    0507964 - MBÚ 2020 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Fábryová, Tereza - Cheel, José - Kubáč, David - Hrouzek, Pavel - Vu, Dai Long - Tůmová, Lenka
    Purification of lutein from the green microalgae Chlorella vulgaris by integrated use of a new extraction protocol and a multi-injection high performance counter-current chromatography (HPCCC).
    Algal Research-Biomass Biofuels and Bioproducts. Roč. 41, AUG 2019 (2019), č. článku 101574. ISSN 2211-9264. E-ISSN 2211-9264
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1416; GA MPO FV10155
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Lutein * Microalgae * Chlorella vulgaris
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.008, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211926419303418?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298930
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    132_Purification of lutein from the green microalgae.pdf31.5 MBAutorský preprintvyžádat
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.