Výsledky vyhledávání
- 1.0508940 - ÚCHP 2020 IT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Kosović, Ema - Topiař, Martin
Stability Study as a Basis for Optimizing the Extraction Conditions of Resveratrol and ε-Viniferin.
Conference Guide. Florence: Italian Association of Chemical Engineering, 2019. ISBN N.
[European Congress of Chemical Enginewering /12./. Florence (IT), 15.09.2019-19.09.2019]
Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: extraction techniques * resveratrol * viniferin
Obor OECD: Analytical chemistry
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0299758Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 1672kosovic.docx 1 483.2 KB Vydavatelský postprint povolen - 2.0505386 - ÚCHP 2020 IN eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Topiař, Martin - Kosović, Ema - Cerhová, Marie
Processing of Plant Wastes using Traditional and Sophisticated High-pressure Extraction Techniques.
Biomedical Research. Jodhpur: Scientific Publishers, 2019, s. 35. E-ISSN 0976-1683.
[International Conference on Tissue Science and Molecular Biology, Stem Cells and Separation Techniques /2./. London (GB), 06.06.2019-07.06.2019]
Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: extraction * wine waste processing * pressurized liquid extraction
Obor OECD: Chemical process engineering
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296859Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup img20190610_08104983.jpg 1 649.9 KB Vydavatelský postprint povolen - 3.0504624 - ÚCHP 2020 PT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Kosović, Ema - Topiař, Martin - Cuřínová, Petra - Sajfrtová, Marie - Horník, Štěpán
Determination of Active Substances by HPLC-MS after Processing Waste from Wine Industry Using Various Extraction Methods.
Science and Wine Abstract Book. Porto: -, 2019, s. 26. ISBN N.
[1st Science & Wine World Congress. Porto (PT), 08.05.2019-10.05.2019]
Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: waste processing * wine waste * extraction methods
Obor OECD: Chemical process engineering
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296210Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22019052312230.pdf 4 472.3 KB Vydavatelský postprint povolen - 4.0504595 - ÚCHP 2020 PT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Topiař, Martin - Kosović, Ema
Wine Waste Processing – Extraction of Resveratrol and Viniferine.
Science and Wine Abstract Book. Porto: -, 2019, s. 34. ISBN N.
[1st Science & Wine World Congress. Porto (PT), 08.05.2019-10.05.2019]
Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: waste processing * wine waste * extraction
Obor OECD: Chemical process engineering
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296209Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22019052312231.pdf 0 449.6 KB Vydavatelský postprint povolen