Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0508940 - ÚCHP 2020 IT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kosović, Ema - Topiař, Martin
    Stability Study as a Basis for Optimizing the Extraction Conditions of Resveratrol and ε-Viniferin.
    Conference Guide. Florence: Italian Association of Chemical Engineering, 2019. ISBN N.
    [European Congress of Chemical Enginewering /12./. Florence (IT), 15.09.2019-19.09.2019]
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: extraction techniques * resveratrol * viniferin
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0299758
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    1672kosovic.docx1483.2 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0505386 - ÚCHP 2020 IN eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Topiař, Martin - Kosović, Ema - Cerhová, Marie
    Processing of Plant Wastes using Traditional and Sophisticated High-pressure Extraction Techniques.
    Biomedical Research. Jodhpur: Scientific Publishers, 2019, s. 35. E-ISSN 0976-1683.
    [International Conference on Tissue Science and Molecular Biology, Stem Cells and Separation Techniques /2./. London (GB), 06.06.2019-07.06.2019]
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: extraction * wine waste processing * pressurized liquid extraction
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296859
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    img20190610_08104983.jpg1649.9 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0504624 - ÚCHP 2020 PT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kosović, Ema - Topiař, Martin - Cuřínová, Petra - Sajfrtová, Marie - Horník, Štěpán
    Determination of Active Substances by HPLC-MS after Processing Waste from Wine Industry Using Various Extraction Methods.
    Science and Wine Abstract Book. Porto: -, 2019, s. 26. ISBN N.
    [1st Science & Wine World Congress. Porto (PT), 08.05.2019-10.05.2019]
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: waste processing * wine waste * extraction methods
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296210
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22019052312230.pdf4472.3 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  4. 4.
    0504595 - ÚCHP 2020 PT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Topiař, Martin - Kosović, Ema
    Wine Waste Processing – Extraction of Resveratrol and Viniferine.
    Science and Wine Abstract Book. Porto: -, 2019, s. 34. ISBN N.
    [1st Science & Wine World Congress. Porto (PT), 08.05.2019-10.05.2019]
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: waste processing * wine waste * extraction
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296209
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22019052312231.pdf0449.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.