Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0587180 - SOÚ 2025 RIV cze U - Uspořádání akce
    Kudrnáč, Aleš - Spitzerová, Markéta - Hanzlová, Radka - Petrúšek, Ivan - Aslan, Katarína
    CZEPS seminář.
    [CZEPS seminar.]
    [Praha (online), 10.06.2024-10.06.2024, (W-CST 50/0)]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GM23-07283M
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: seminar, CZEPS * panel survey * secondary schools * results
    Obor OECD: Sociology
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0354447
     
     
  2. 2.
    0567949 - SOÚ 2023 RIV eng U - Uspořádání akce
    Kudrnáčová, Michaela - Chylíková, Johana - Trtíková, Ilona - Vávra, Martin - Vávra, Jan - Hanzlová, Radka
    Ecological consumption and production.
    [online, 21.09.2022-21.09.2022, (W-EUR 24/3)]
    Grant CEP: GA MŠMT LM2018135
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: ecological consumtion * data archive * environmental behaviour * food gardening
    Obor OECD: Sociology
    https://archiv.soc.cas.cz/cz/vyuka-a-kurzy/poradane-akce/event/15-ecological-consumption-and-production
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0339255
     
     
  3. 3.
    0565184 - SOÚ 2023 RIV cze U - Uspořádání akce
    Hanzlová, Radka
    Potravinový odpad: monitoring, prevence a příklady dobré praxe.
    [Food waste: monitoring, prevention and good practices.]
    [Praha, 24.10.2022-24.10.2022, (K-CST 40/0)]
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/19
    Program: StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: food waste * monitoring * prevention * research * good practices
    Obor OECD: Sociology
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0336699
     
     
  4. 4.
    0550805 - SOÚ 2022 cze U - Uspořádání akce
    Kolářová, Marta - Hanzlová, Radka - Klusáček, Jan
    Udržitelná spotřeba potravin: kvantitativní a kvalitativní sociologický přístup.
    [Sustainable food consumption: quantitative and qualitative sociological approch.]
    [Praha (hybridní forma), 07.10.2021-07.10.2021, (W-CST 26/0)]
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/15
    Program: StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: sustainability * consumption * food * survey * qualitative research
    Obor OECD: Sociology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0326114
     
     
  5. 5.
    0536446 - FLÚ 2021 RIV cze U - Uspořádání akce
    Krejčík, Jiří - Hřibová, Eva - Hanzlová, Radka - Kolářová, Marta
    Potravinová bezpečnost a udržitelnost v globálním rámci.
    [Food security and sustainability in global context.]
    [On-line, 18.11.2020-18.11.2020, (W-CST 8/0)]
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/15; AV ČR(CZ) StrategieAV21/8
    Program: StrategieAV; StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:67985955 ; RVO:61389030 ; RVO:68378025
    Klíčová slova: food security * self-reilance * sustainable lifestyle * food culture * secularism
    Obor OECD: Philosophy, History and Philosophy of science and technology; Biochemistry and molecular biology (UEB-Q); Sociology (SOU-Z)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314355
     
     
  6. 6.
    0536219 - SOÚ 2021 RIV cze U - Uspořádání akce
    Hanzlová, Radka
    Plýtvání potravinami v číslech aneb jak neplýtvat (online konference).
    [Wasting food in numbers or how not to waste (online conference).]
    [Praha, 23.11.2020-23.11.2020, (K-CST 30/0)]
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/8
    Program: StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: food waste * consumption * packaging * organic food * local food * zerowaste
    Obor OECD: Sociology
    https://www.soc.cas.cz/akce/plytvani-potravinami-v-cislech-aneb-jak-neplytvat
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314034
     
     
  7. 7.
    0497201 - SOÚ 2019 cze U - Uspořádání akce
    Hanzlová, Radka - Podhola, A. - Strejcová, A.
    SPOTŘEBUJTE DO – seminář o plýtvání potravinami.
    [„USED BY“ – Seminar on Food Waste.]
    [Praha, 10.10.2018-10.10.2018, (W-CST 60/0)]
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/8
    Program: StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:68378017
    Klíčová slova: food waste * used by * consumption
    Obor OECD: Sociology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0289776
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.