Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0456811 - ÚCHP 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Riveros-Galan, D. - Cordova-Agiular, K. - Zítková, K. - Verachtert, H. - Derdelinckx, G. - Dostálek, P. - Růžička, Marek - Brányik, T.
    Technological Possibilities to Prevent and Suppress Primary Gushing of Beer.
    Trends in Food Science & Technology. Roč. 49, MAR (2016), s. 64-73. ISSN 0924-2244. E-ISSN 1879-3053
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: primary gushing * hydrophobins * barley
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 5.191, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257316
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0456811.pdf131.5 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.