Výsledky vyhledávání
- 1.0456811 - ÚCHP 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Poštulková, Michaela - Riveros-Galan, D. - Cordova-Agiular, K. - Zítková, K. - Verachtert, H. - Derdelinckx, G. - Dostálek, P. - Růžička, Marek - Brányik, T.
Technological Possibilities to Prevent and Suppress Primary Gushing of Beer.
Trends in Food Science & Technology. Roč. 49, MAR (2016), s. 64-73. ISSN 0924-2244. E-ISSN 1879-3053
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: primary gushing * hydrophobins * barley
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Impakt faktor: 5.191, rok: 2016
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257316Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0456811.pdf 13 1.5 MB Vydavatelský postprint povolen