Výsledky vyhledávání
- 1.0546289 - ÚVGZ 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Tříska, Jan - Balík, J. - Houska, M. - Novotná, P. - Magner, M. - Vrchotová, Naděžda - Híc, P. - Jílek, L. - Thorova, K. - Šnurkovič, P. - Soural, I.
Factors Influencing Sulforaphane Content in Broccoli Sprouts and Subsequent Sulforaphane Extraction.
Foods. Roč. 10, č. 8 (2021), č. článku 1927. E-ISSN 2304-8158
Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1910264; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: glucosinolate * antioxidant * enzymes * growth * broccoli and radish sprouts * sulforaphane * myrosinase * extraction * epithiospecifier protein
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 5.561, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/2304-8158/10/8/1927
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0322824