0471079 - MBÚ 2017 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
Koudela, M. - Novotný, Čeněk - Nedorost, L. - Kocourek, F. - Svozilová, L. - Brožová, L. - Doležalová, J. - Kubíček, M.Vliv vybraných faktorů na výnos a zdravotní stav zelí hlávkového, mrkve a cibule kuchyňské.
[Effect of selected factors on the yield and health status of cabbage, carrot and onion.]
Interní kód: QJ1210165 ; 2016
Technické parametry: Agroenvironmentálně-klimatická opatření (AEKO) zahrnující vliv systému produkce, odrůdy a hustoty porostu na zdravotní stav zeleniny v obdobných půdně klimatických podmínkách.
Ekonomické parametry: Snížení nákladů pěstování zeleniny díky omezení chemizace a snížení obsahu reziduí chemických prostředků
Certifikační orgán: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Brno, Česká republika.
Datum certifikace: 28.12.2016
Grant CEP: GA MZe QJ1210165
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Measures against phytopathogens
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0269117