Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0483167 - GFÚ 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Lehmann, J. - Schulmann, K. - Lexa, O. - Závada, Prokop - Štípská, P. - Hasalová, Pavlína - Belyanin, G. - Corsini, M.
    Detachment folding of partially molten crust in accretionary orogens: A new magma-enhanced vertical mass and heat transfer mechanism.
    Lithosphere. Roč. 9, č. 6 (2017), s. 889-909. ISSN 1941-8264. E-ISSN 1947-4253
    Institucionální podpora: RVO:67985530
    Klíčová slova: continental crust * shear-zone * gneiss domes
    Obor OECD: Geology
    Impakt faktor: 2.766, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0278564
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Lehmann2017Lithosphere.pdf427.8 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0473606 - GFÚ 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Závada, Prokop - Calassou, T. - Schulmann, K. - Hrouda, F. - Štípská, P. - Hasalová, Pavlína - Míková, J. - Magna, T. - Mixa, P.
    Magnetic fabric transposition in folded granite sills in Variscan orogenic wedge.
    Journal of Structural Geology. Roč. 94, January (2017), s. 166-183. ISSN 0191-8141. E-ISSN 1873-1201
    Grant CEP: GA ČR GA14-15632S
    Institucionální podpora: RVO:67985530
    Klíčová slova: orogenic sill * AMS fabric * folding
    Obor OECD: Geology
    Impakt faktor: 2.622, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0270742
     
     
  3. 3.
    0438916 - GFÚ 2016 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Weinberg, R. F. - Hasalová, Pavlína
    Water-fluxed melting of the continental crust: A review.
    Lithos. 212-215, January (2015), s. 158-188. ISSN 0024-4937. E-ISSN 1872-6143
    Institucionální podpora: RVO:67985530
    Klíčová slova: aqueous fluids * crustal anatexis * granites * silicate melts * water-fluxed melting
    Kód oboru RIV: DB - Geologie a mineralogie
    Impakt faktor: 3.723, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0242269
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.