Výsledky vyhledávání
- 1.0470367 - ÚCHP 2017 BE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Zítková, K. - Poštulková, Michaela - Řezanina, J. - Dostálek, P. - Růžička, Marek - Brányik, T.
Pythium Oligandrum as a Starter Culture in the Malting Process.
Program, Posters. -: -, 2016, P2.7. ISBN N.
[International Trends in Brewing Symposium (TIB 2016) /12./. Gent (BE), 03.04.2016-07.04.2016]
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: malting * starter culture * pythium oligandrum
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
http://www.trendsinbrewing.org/posters.html
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0268028Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22017012008240.pdf 0 437.6 KB Vydavatelský postprint povolen - 2.0460732 - ÚCHP 2017 RIV SK eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Bandy, D. - Poštulková, Michaela - Zítková, K. - Růžička, Marek - Stanovský, Petr - Brányik, T.
Beer Foam: Effect of Pressure on Gushing Intensity.
Proceedings 43rd International Conference of the Slovak Society of Chemical Engineering. Bratislava: Slovak Society of Chemical Engineering, 2016 - (Markoš, J.), s. 25-33. ISBN 978-80-89597-35-2.
[International Conference of SSCHE /43./. Tatranské Matliare (SK), 23.05.2016-27.05.2016]
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: gushing * hydrophobins * pressure
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0260751Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22016062309330.pdf 5 3 MB Vydavatelský postprint povolen - 3.0423568 - ÚCHP 2014 BG eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Novák, Pavel - Vitoušová, K. - Poštulková, Michaela - Brányik, T. - Růžička, Marek
Physical Factors Influencing Beer Overfoaming.
Posters. Vol. Session 1. -: -, 2013, T2:P26. ISBN N.
[Conference of European Colloid and Interface Society /27./. Sofia (BG), 01.09.2013-06.09.2013]
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: beer * gushing * physical factors
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
http://www.ecis2013.org/
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0229699Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22014011513381.pdf 3 262.6 KB Vydavatelský postprint povolen - 4.0398121 - ÚCHP 2014 CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Poštulková, Michaela - Novák, Pavel - Vitoušová, K. - Brányik, T. - Růžička, Marek
Vliv vybraných fyzikálně-chemických faktorů na mechanismus přepěňování piva.
[Influence of Physicochemical Factors on Gushing Mechanism.]
Sborník. Praha: Česká společnost chemického inženýrství, 2013, S.47. ISBN 978-80-02-02500-9.
[Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2013 /60./. Srní, Šumava (CZ), 14.10.2013-17.10.2013]
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: gushing * pressure column * pressure equipment
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
www.chisa.cz/2013
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225657Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22013110513040.pdf 71 2.9 MB Vydavatelský postprint povolen