Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0484989 - MBÚ 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Tláskal, Vojtěch - Zrůstová, Petra - Vrška, T. - Baldrian, Petr
    Bacteria associated with decomposing dead wood in a natural temperate forest.
    FEMS Microbiology Ecology. Roč. 93, č. 12 (2017), č. článku fix157. ISSN 0168-6496. E-ISSN 1574-6941
    Grant CEP: GA ČR GA13-27454S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: bacteria * dead wood * decomposition
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 3.495, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0280118
     
     
  2. 2.
    0473896 - MBÚ 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Baldrian, Petr
    Forest microbiome: diversity, complexity and dynamics.
    FEMS Microbiology Reviews. Roč. 41, č. 2 (2017), s. 109-130. ISSN 0168-6445. E-ISSN 1574-6976
    Grant CEP: GA ČR GA13-06763S; GA ČR GA13-27454S; GA MŠMT(CZ) LD15086
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: forests * microbiome * habitat
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 11.392, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271007
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Forest microbiome - diversity, complexity and dynamics.pdf102.1 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     
  3. 3.
    0469028 - MBÚ 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Baldrian, Petr - Zrůstová, Petra - Tláskal, Vojtěch - Davidová, Anna - Merhautová, Věra - Vrška, T.
    Fungi associated with decomposing deadwood in a natural beech-dominated forest.
    Fungal Ecology. Roč. 23, OCT 2016 (2016), s. 109-122. ISSN 1754-5048. E-ISSN 1878-0083
    Grant CEP: GA ČR GA13-27454S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Deadwood * Decomposition * White-rot
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 3.219, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267374
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.