Výsledky vyhledávání
- 1.0461667 - ÚEB 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Franková, A. - Šmíd, J. - Bernardos, A. - Finkousová, A. - Maršík, Petr - Novotný, D. - Legarová, V. - Půlkrábek, J. - Klouček, P.
The antifungal activity of essential oils in combination with warm air flow against postharvest phytopathogenic fungi in apples.
Food Control. Roč. 68, OCT (2016), s. 62-68. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13013
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Essential oil vapor phase * Antifungal * Warm air flow
Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
Impakt faktor: 3.496, rok: 2016
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261261Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2016_Frankova_FOOD CONTROL_62.pdf 0 372.8 KB Jiná povolen