Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0473681 - ÚMCH 2018 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Šárka, E. - Kubová, M. - Wiege, I. - Horák, Pavel - Smrčková, P. - Dvořáček, V. - Chena, D.
    Two resistant starches applied in bread.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 35, č. 1 (2017), s. 67-72. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: bread * additives * Mixolab
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 0.868, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0270814
     
     
  2. 2.
    0393110 - ÚMCH 2014 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Smrčková, P. - Horský, Jiří - Šárka, E. - Koláček, J. - Netopilík, Miloš - Walterová, Zuzana - Kruliš, Zdeněk - Synytsya, A. - Hrušková, K.
    Hydrolysis of wheat B-starch and characterisation of acetylated maltodextrin.
    Carbohydrate Polymers. Roč. 98, č. 1 (2013), s. 43-49. ISSN 0144-8617. E-ISSN 1879-1344
    Grant CEP: GA ČR GA525/09/0607
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: wheat B-starch * α-amylase * acetylated maltodextrin
    Kód oboru RIV: JI - Kompozitní materiály
    Impakt faktor: 3.916, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225994
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.