Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0440802 - MBÚ 2015 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Hrbáč, J. - Jakubec, P. - Halouzka, V. - Matějka, P. - Pour, M. - Kopecký, Jiří - Vacek, J.
    The permselective layer prepared onto carbon and gold surfaces by electropolymerization of phenolic cyclopentenedione-nostotrebin 6.
    Electrochemistry Communications. Roč. 38, č. 2 (2014), s. 53-56. ISSN 1388-2481. E-ISSN 1873-1902
    Grant ostatní: Ministry of Industry and Trade of the CR(CZ) FR-TI4/457; Student Grant of Palacký University(CZ) PrF_2013_031
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: electrooxidation * phenolic compounds * Raman spectroscopy
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 4.847, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0243914
     
     
  2. 2.
    0434457 - ÚCHP 2015 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Hrbáč, J. - Storch, Jan - Halouzka, V. - Církva, Vladimír - Matějka, P. - Vacek, J.
    Immobilization of Helicene onto Carbon Substrates through Electropolymerization of [7]Helicenyl-thiophene.
    RSC Advances. Roč. 4, č. 86 (2014), s. 46102-46105. E-ISSN 2046-2069
    Grant CEP: GA TA ČR TA01010646
    Grant ostatní: GA MPO(CZ) FR-TI4/457
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: electrochemical characterization * solar cells * polymer electrode
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 3.840, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0238507
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0434457.pdf125.4 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0389674 - BFÚ 2013 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Jakubec, P. - Bančíčová, M. - Halouzka, V. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Denev, P. - Cibiček, N. - Vacek, J. - Vostálová, J. - Ulrichová, J. - Hrbáč, J.
    Electrochemical Sensing of Total Antioxidant Capacity and Polyphenol Content in Wine Samples Using Amperometry Online-Coupled with Microdialysis.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 60, č. 32 (2012), s. 7836-7843. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant ostatní: GA ČR(CZ) GAP303/12/G163; GA MPO(CZ) FR-TI4/457; PrF(CZ) PrF_2011_025
    Program: GA
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50040702
    Institucionální podpora: RVO:68081707
    Klíčová slova: wine * antioxidant capacity * phenolics
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.906, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0218540
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.