Výsledky vyhledávání
- 1.0474824 - ÚEB 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Langhansová, Lenka - Landa, Přemysl - Kutil, Zsófia - Tauchen, Jan - Maršík, Petr - Rezek, Jan - Lou, J.D. - Yun, Z.L. - Vaněk, Tomáš
Myrica rubra leaves as a potential source of a dual 5-LOX/COX inhibitor.
Food and Agricultural Immunology. Roč. 28, č. 2 (2017), s. 343-353. ISSN 0954-0105. E-ISSN 1465-3443
Grant CEP: GA MŠMT LH12165; GA ČR(CZ) GA16-07193S
Grant ostatní: OPPK(CZ) CZ.2.16/3.1.00/24014
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: in-vitro * antiinflammatory activity * zucc. leaves * 5-lipoxygenase * sieb. * cyclooxygenase * constituents * antioxidants * myricitrin * metabolism * Myrica rubra * anti-inflammatory * cyclooxygenase 1 * cyclooxygenase 2 * 5-lipoxygenase
Obor OECD: Medicinal chemistry
Impakt faktor: 2.568, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271774Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2017_Langhansova_FOOD AND AGRICULTURAL IMMUNOLOGY_343.pdf 4 894.1 KB Jiná povolen - 2.0452591 - ÚEB 2016 RIV CN chi J - Článek v odborném periodiku
Jun, Y. - Li-yun, Z. - Jun-qing, W. - Jie, Y. - Langhansová, Lenka - Vaněk, Tomáš - Yong-sheng, G. - Ji-dong, L.
杨梅叶水溶性提取物的抗氧化、抗菌活性 与防腐应用.
[Antioxidant,antimicrobial and antisepsis properties of the water-soluble extracts of Myric rubra leaves.]
China Food Additives. -, č. 2 (2014), s. 198-202. ISSN 1006-2513
Grant CEP: GA MŠMT LH12165
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Myrica rubra leaf * antioxidation * antimicrobial
Kód oboru RIV: FR - Farmakologie a lékárnická chemie
http://caod.oriprobe.com/articles/42399762/Antioxidant_antimicrobial_and_antisepsis_properties_of_the_water_solub.htm
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0253536Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2014_Jun_CHINA FOOD ADDITIVES_198.pdf 2 1.3 MB Jiná povolen - 3.0452575 - ÚEB 2016 RIV CN chi J - Článek v odborném periodiku
Jun, Y. - Li-yun, Z. - Jie, Y. - Langhansová, Lenka - Vaněk, Tomáš - Ji-dong, L.
东魁杨梅叶精油的提取工艺优化与成分分析.
[Optimization of Extraction Technique and Component Analysis of the Myrica rubra Dongkui Variety Leaves Essential Oil.]
The Food Industry. Roč. 35, č. 11 (2014), s. 139-143. ISSN 1004-471X
Grant CEP: GA MŠMT LH12165
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: steam distillation * essential oil * chemical composition
Kód oboru RIV: FR - Farmakologie a lékárnická chemie
http://caod.oriprobe.com/articles/43320507/Optimization_of_Extraction_Technique_and_Component_Analysis_of_the_Myr.htm
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0253533Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2014_Jun_FOOD INDUSTRY_139.pdf 1 337.7 KB Jiná povolen - 4.0432566 - ÚEB 2015 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Langhansová, Lenka - Hanusová, V. - Rezek, Jan - Stohanslová, B. - Ambrož, M. - Králová, V. - Vaněk, Tomáš - Lou, J.D. - Yun, Z.L. - Yang, J. - Skálová, L.
Essential oil from Myrica rubra leaves inhibits cancer cell proliferation and induces apoptosis in several human intestinal lines.
Industrial Crops and Products. Roč. 59, AUG 2014 (2014), s. 20-26. ISSN 0926-6690. E-ISSN 1872-633X
Grant CEP: GA MŠMT LH12165
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Myrica rubra * Essential oil * Antiproliferative effect
Kód oboru RIV: FR - Farmakologie a lékárnická chemie
Impakt faktor: 2.837, rok: 2014
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0236929Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2014_Langhansova_INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS_20.pdf 10 698.7 KB Jiná povolen